Hrskavi pohanci iz pećnice za ručak

Kod ovih pohanaca je super to što nema jaja, brašna i klasičnih krušnih mrvica i što ih pripremate u pećnici.

Osim što budu hrskava, za pripremu je potrebno stvarno jako malo vremena i budu vam dovoljna za ručak ako si uz njih složite još kakvu salatu ili pak neko grilano povrće.

Jednostavno, a ukusno, kad ste zadnji put zapravo jeli pohance? 

Sastojci

0,5 kg pilećeg bijelog mesa, file
1 šalica mljevenog sezama
150 g ribanog parmezana
žličica češnjaka u prahu
žličica kurkume
sol, papar
začinsko bilje po želji
maslinovo ulje

Priprema

Pećnicu zagrijati na 220 C.

Piletinu narežite na manje i tanke filee te posolite i malo nauljite maslinovim uljem. Ostavite par minuta sa strane.

U velikoj posudi pomiješajte sve ostale sastojke i u tako dobivenu smjesu panirajte meso, te slažite na pleh obložen papirom za pečenje.

Pecite 20 do 30 minuta, ovisno o jačini pećnice - sve dok meso ne dobije lijepu boju.

Za vrijeme pečenja okrenite koji puta meso da bi se ravnomjerno ispeklo sa svih strana i bilo hrskavo.

Uz to je dovoljno da si još složite kakvu salatu i imate odličan ručak.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Dojam sadržaja
12
0
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija