Coleslaw salata - ali, zdravija verzija

Ova vjerojatno najpoznatija američka salata svoje mjesto odavno pronalazi i na našim stolovima. Razlog je njen okus koji se odlično kombinira s različitim vrstama mesa, a posebno dobro paše uz hamburgere, a nerijetko se stavlja i izravno u njih.

U izvornoj verziji glavnu riječ vodi majoneza, no ovo je njena zdravija inačica koja eto bez majoneze funkcionira savršeno. Kako biste se i sami u to uvjerili donosim  vam recept u nastavku. Isprobala sam ih više koje sam pronašla online, no ovaj mi je trenutno najveći favorit... 

Sastojci

1 šalica kupusa
1 šalica crvenog kupusa
1 šalica mrkve
1 kisela jabuka
2-3 žlice jogurta
60 ml vrhnja od zobi
1 žličica senfa
himalajska sol

Priprema

Povrće i voće narežite na trakice te stavite u posudu i pomiješajte s vrhnjem, jogurtom, senfom te začinite po želji.

Stavite malo u hladnjak i poslužite hladno.

Ja coleslaw obično jedem uz kakve popečke ili polpetice, a ova light verzija baš nekako paše.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Dojam sadržaja
7
0
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija