Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Skijanje

Ili ne. :)

Upravo čitam članak o skijaškim ozljedama i prevenciji istih dok uz kavicu čačkam po kompu okružena skijaškim stazama i - sa shantzovim ovratnikom.

Jučer me je naime pokupio veliki tip tako da sam ja završila u bolnici s potresom mozga i istegnućem vrata što ukratko znaći da bi moj skijaški odmor trebao biti gotov. Iskreno se nadam da će mi biti bolje i da ću još koji dan stati na skije jer ovo dosađivanje u hotelu sljedeća 4 dana stvarno nema smisla :)

Ne daj bože da ikome zatreba, ali je dobro znati da su ovdje doktori, služba spašavanja i carabinieri jako dobro uigrani i organizirani do detalja. Sve ide k'o po špagi, a u bolnici se najčešće čuje hrvatski jezik. :) I obavezno uplatite putno osiguranje jer će vam u suprotnom, kako je rekao jedan frend, "kožu oderati" :)

Inače - skijanje je mrak! Priroda čisti i pluća i mozak! Da ne pričam o cjelodnevnom treningu tako da ovdje samo za doručak tamanim sve po redu - jaja, sunku, sir, đem, nutellu i najbolje kajzerice na svijetu!!!! :)))

Idem se sad spremiti pa na vrh pojesti ručak s ekipom, kad već ne mogu skijati, a dobro će mi doći i koja čašica kuhanog vina. ;)

Držite mi fige da vrat što prije popusti i da još malo mogu uživati!

Objavljeno 11.01.2012.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija