Sastojci (4 osobe):
- 1 cup (cca 235 g) luka
- 1 žlićica masl. ulja
- 230 g mljevene teletine
- 2 žlićice kumina
- 2 žlićice vinskog octa
- 1 žlićica šećera
- 0.5 žlićice soli
- 0.25 žlićice papra
- 300 g tijesta za pizzu
Priprema:
Po obroku:
Kalorija 315
Proteina 17,6 g
Uh 42,5 g
Masti 8,4 g
By
- 1 cup (cca 235 g) luka
- 1 žlićica masl. ulja
- 230 g mljevene teletine
- 2 žlićice kumina
- 2 žlićice vinskog octa
- 1 žlićica šećera
- 0.5 žlićice soli
- 0.25 žlićice papra
- 300 g tijesta za pizzu
Priprema:
- Zagrijati pečnicu na 200'C.
- Dinstati luk na ulju 3 min, dodati meso još cca 5 min, dok ne porumeni.
- Maknuti s vatre i dodati ostale sastojke.
- Tijesto razvaljati na veličinu 40 x 30 cm, izrezati na 8 jednakih kvadrata. Puniti mesom, preklopiti, utisnuti krajeve vilicom i izbockati po gornjoj površini.
- Peći 10 min.
Po obroku:
Kalorija 315
Proteina 17,6 g
Uh 42,5 g
Masti 8,4 g
By
Objavljeno 29.10.2011.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji1komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija