Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Recept: Kajgana br. 97

E sad - neka me netko ispravi, ali ja više (što od stranjskih što od domaćih) od silnih naziva ne znam kad je kajgana, kad omlet.... Uglavnom - o jajima je riječ! :)

sastojci:
jaja (ja sam uvijek za 1 cijelo jaje + bjelanjci po izboru)
svježa crvena paprika
luk
zdenka sir (bolje se topi) ili fetu

postupak:
Papriku i luk na tavici lagano dinstati (da smekšaju koliko želite - ja volim hrskavije). Zaliti istučenim jajima, smanjiti vatru na minimum, poklopiti tavu i pustiti da se jaja suše. Kada se jaja isuše (pazite da je vatra stvarno min jer će luk i paprika u suprotnom izgoriti), na pola kajgane staviti sir i preklopiti s drugom polovicom!
Moja preporuka!

Objavljeno 10.08.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija