E sad - neka me netko ispravi, ali ja više (što od stranjskih što od domaćih) od silnih naziva ne znam kad je kajgana, kad omlet.... Uglavnom - o jajima je riječ! :)
sastojci:
jaja (ja sam uvijek za 1 cijelo jaje + bjelanjci po izboru)
svježa crvena paprika
luk
zdenka sir (bolje se topi) ili fetu
postupak:
Papriku i luk na tavici lagano dinstati (da smekšaju koliko želite - ja volim hrskavije). Zaliti istučenim jajima, smanjiti vatru na minimum, poklopiti tavu i pustiti da se jaja suše. Kada se jaja isuše (pazite da je vatra stvarno min jer će luk i paprika u suprotnom izgoriti), na pola kajgane staviti sir i preklopiti s drugom polovicom!
Moja preporuka!
sastojci:
jaja (ja sam uvijek za 1 cijelo jaje + bjelanjci po izboru)
svježa crvena paprika
luk
zdenka sir (bolje se topi) ili fetu
postupak:
Papriku i luk na tavici lagano dinstati (da smekšaju koliko želite - ja volim hrskavije). Zaliti istučenim jajima, smanjiti vatru na minimum, poklopiti tavu i pustiti da se jaja suše. Kada se jaja isuše (pazite da je vatra stvarno min jer će luk i paprika u suprotnom izgoriti), na pola kajgane staviti sir i preklopiti s drugom polovicom!
Moja preporuka!
Objavljeno 10.08.2011.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija