Sastojci za 4 osobe:
206 kcal
proteini 12 g
uh 13,2 g
masti 12,2 g
- 2 cups špinata
- 1 i 1/2 cup krumpira, luka i svježe paprike (raznobojne)
- 4 jaja
- 1/2 cup Feta sira
- 1/2 cup sjeckane rajčice
- 1 žlica masl. ulja
- 1/4 cup nemasnog mlijeka
- 1 žličica origana
- Špinat blanširano samo 1 min, ocijedimo i stavimo sa strane.
- Povrće (k, l, p) skuhamo dok krumpir ne omekša.
- Istučemo jaja, dodamo im sir, origano, rajčice, sol i papar i prelijemo preko povrća, lagano pečemo 10ak min i prebacimo u pečnicu da se zapeče gornji dio.
206 kcal
proteini 12 g
uh 13,2 g
masti 12,2 g
Objavljeno 30.08.2011.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji7komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija