Odlično predjelo za neku fiiinu ribicu sa gradela :)
sastojci:
kruh francuz
očišćeni repovi škampa
mozzarella
svježa rajčica ( očišćena od "vlazne sredine" i izrezana na sitne kockice)
maslinovo ulje
češnjak
postupak:
Francuz izrezati po kutem od..... Više od 45 stupnjeva :) tako da dobijete što veću šnitu! hahha!
Nakapati malo maslinovog ulja i istrljati kruh češnjakom za aromu. Na to staviti ostale sastojke, staviti u pečnicu na 220 i pričekati da se mozzarella otopi.
sastojci:
kruh francuz
očišćeni repovi škampa
mozzarella
svježa rajčica ( očišćena od "vlazne sredine" i izrezana na sitne kockice)
maslinovo ulje
češnjak
postupak:
Francuz izrezati po kutem od..... Više od 45 stupnjeva :) tako da dobijete što veću šnitu! hahha!
Nakapati malo maslinovog ulja i istrljati kruh češnjakom za aromu. Na to staviti ostale sastojke, staviti u pečnicu na 220 i pričekati da se mozzarella otopi.
Objavljeno 10.08.2011.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija