Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

GOTOVO JE GOTOVO!

Ili.....

Mogu reći da sam USPJEŠNO završila Beachbody Ins.! Ali da je gotovo.... Dragi moji, ja moram priznati da sam se toliko navukla da sam odlučila odraditi još jednom 2. mjesec jer - trening je WOOOW!

Oni koji me "znaju", znaju da treniram veći dio svog života. Prošla sam dosta treninga i prehrana (volim eksperimentirati sama na sebi), ali ovo - ovo je ostarenje svih mojih mojih želja - sve ono što sam od treninga željela! Ovo je totalna transformacija u 2 mjeseca!!!! Stavit ću i slike pa da vidite iako - na slikama se ne vidi, tj. ne može opipati kako je sad sve to čvrstooo!!! Moj dragi je najbolji pokazatelj - "JOJ, SUPER MI JE OVAJ TU MIŠIĆ...! I OVAJ! I OVAJ! STVARNOOO JE SUUUPER!" :D :D :D

Iako - nije bilo lako.... Priznajem - nekada (čitaj češće) nisam mogla pojesti 5. obrok jer jednostavno nisam mogla više kuhati, jesti i prati suđe! Imala sam osjećaj da po cijele dane samo to radim! Bilo je tu svega..... U 2. mj. sam znala često i proplakati na treningu... :/ Uhvati me pms ili pomanjkanje energije ili mi jednostavno nije dan, a treninzi su TEŠKI za pop****!!! Ali nisam odustajala - plačem i treniram! ;)

Što se tiče odricanja - slatko mi nije ni padalo na pamet, a zadnja 2 tjedna sam prestala piti alk. preko tjedna (što opet ne isključuje svaki vikend vani, nekad čak i 2 dana... :) ). Toliko puta na dan jedete da doista nemate ni želju za nečim dodatnim.

Noge.... Eh, moja boljka.... Na slikama ćete vidjeti kako su narasle i tu sam mislila čak i odustati, ali eto, vjerovala sam da tako mora biti i nastavila dalje.

ZAKLJUČAK:
Trening je jako težak! Bilo je tu svega - i suza i smijeha, borbe i fizičke, ali više čak i psihičke. Međutim - ISPLATILO SE! Nikada se nisam osjećala bolje i preporučujem da svima koji imaju volju i želju za promjenom - 2 mj. i nije tako dugi period za TAKVE REZULTATE!

Sretno svima koji se uhvate u koštac s Beachbody Insanityjem! ;)

Objavljeno 11.11.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji12komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji12komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija