Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

SIT i FIT

Napokon, mislim, da sam skužila kako! U skoro dvije godine sam promjenom prehrane i vježbanjem (trčanje + vježbe snage) smršavila 32 kg. Krajem srpnja o.g. imala sam   58kg otišla na godišnji, tulumarila, zanemarila vježbanje, prehranu i sada imam jezivih 66kg i ogroman trbuh.
Grešku sam shvatila malo prije i odlučila ovo napisati.
Prije ljeta, kako svi navale vježbat želeći što bolje izgledati  ja sam se počela nesvjesno gubiti u nutricionističkim svjetima i pretjerivala s vježbanjem.
Neredovitom i nekvalitetnom prehranom na ljetovanju i po povratku kući vidjela sam da se kile ne vraćaju pa sam opalila svom silom po svemu i svačemu (nenormalne količine kolača, mesine, sve na masti...) . He tu sam se zaj.. Greška je u tome što sam mjesec -dva prije vražjeg odmora toliko smanjila broj kalorija, isključila masti, UH, pretjerano...tako da sam zapravo bila željna svega...inače sam slab karakter ali u samodokazivanju samoj sebi da mogu počinjem ponovno. Vođena spoznajom da mogu smršaviti žderanje se nastavilo, do danas. Zapravo, došla sam do zaključka da treba jesti sve, i pečeno i svakavo u manjim količinama, priuštiti si obožavane štrukle, kroket pokoji, kolač i sl. Sada krećem lagano, vodeći se početnom mišlju- te kile nisu nakupljene u mjesec-dva i neće ni otići tako brzo, trčanje nije tlaka i ono "moram"- već zabava, uživanje u svitanju (jutarnji cardio), opće psihičko zadovoljstvo. Već me zadnjih dana počela hvatat lagana depresija zbog nakupljenih kg ali ja znam da  mogu a sad znam da i hoću...Bez rigoroznih odricanja samo s malo raznovrsnosti i voljenog mi trčanja i jahanja...
Nije sramota pasti, sramota je ne pokušati dići se.......

Objavljeno 26.11.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija