Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

HIIT-pokušaj 1.

Jao, koja komedija! Meni naravno ni ovo kao ni išta drugo nije uspijelo od prve već će kako vidim morati svojski zapeti da odradim 1 pošteni HIIT.
Pazite ovo, jučer namolim sestru da ide samnom na pistu štopat mi vrijeme jer mi niš drugo nije palo na pamet nego da se ona vozi s biciklom kraj mene i mjeri vrijeme. U suprotnom smjeru prozuji na rolama sestrin frend koji je friški roler pa teturajući na tim rolama nas pozdravi i nesto promrmlja. Koncentrirana na trčanje nisam ga ni doživjela, nakon 15 min jogginga opet on nailazi i pokušava se zaustavit a da se ne skrši, u međuvremenu  ja  počnem puni šprint, sestra požuri s biciklom zamnom a frend koji se uspio zaokrenut na rolama je htio popričat s nama i počne vikati: cureee pa kud žurite, ej daj stanite malo, eeee pa kaj vam je.......kam bježite. Prizor za krepat, od smijeha sam se razvalila i morala stat. Odradila 30 min trčanja i ostavila taj HIIT za ponedjeljak!
E da kaj velite na ovaj moj princip HIIT-a:15 min jogginga, 40 sec puni šprint+20 sec trčanja-tak 15 min i još 15 min jogginga. Sve skupa traje 45 min podjeljeno u 3 cijeline!
Molim komentar!

Objavljeno 28.08.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija