Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Kraj jednog, početak novog tjedna

S današnjim danom i današnjim jutarnjim kardiom službeno je završen 8-tjedni full body program. Tokom tog perioda bilo je dosta isprobavanja, od niskog unosa UH sa visokim unosom P+M obroka pa sve do višednevnih punjenja što je rezultiralo time da nešto bolje znam kako reagiram na koji sistem treninga i kakva prehrana bi to trebala slijediti.

Za sljedeći tjedan plan je sljedeći:
-za svojevrstan odmor od full body-a, odraditi nizak broj ponavljanja sa što je moguće većom kilažom - testirati maksimale split treningom i vidjeti što je postignuto (inače, ne sjećam se kad sam zadnji put dizao maksimale :D )
-ovo je dakako suprotno od predviđenog i potrebnog aktivnog odmora, ali jednostavno neki nemir u meni tjera me na ovakav odabir. Bad boy, what u gonna do? :)

Iza tog tjedna pretpostavljam kako će slijediti laganija verzija full bodya što se tiče volumena i samih težina (ciljam na svojevrsnu varijaciju HIT-a ako bude ikako moguće), a iza toga ponovno shema full bodya - jer split pokušavam što je moguće više izbjegavati.

Čak štoviše, ovisno kako se pokaže kombinacija Mentzerovog HIT-a sa FB-em, moglo bi se naći na "meniju" za budući način treniranja - čisto radi promjene i smanjenja monotonije.


!!
I konačno, možda u skoroj budućnosti bude osmišljen svojevrstan projekt s temom koji bi izlazio u blog nastavcima, a bio bi realiziran ukoliko bi se pokazao dovoljan interes i ako se kolega Iluvatar ubaci i pripomogne u tehničko-likovnoj realizaciji :D


Stay fit, keep pumping and hammer bless you!

Objavljeno 15.03.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija