Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Just rolling`

"Konačno sam počeo dobivati na kondiciji, a i želudac se više ne buni kao nekad"

Hello fitovci,nije me bilo neko vrijeme na siteu jer sam bio u obvezama i na putu, a ni sad baš nemam puno vremena ali ajde ....uglavnom ide "my new fitness life", malčice sam se opustio u subotu s pizzom (funghi bez dodataka) no Bože moj, to mi spada u onih 10% ispušnih obroka ;). Prisiljen sam teretanu prolongirati za ožujak jer ovaj mjesec sam u potpunoj gužvi, no pokušat ću se navečer prije odlaska u krpe (a to mi se nikako neda) natjerati da odradim sklekove i trbušnjake na pilates lopti + bučice u trajanju od ukupno 20-ak minuta. Na vagu ne stajem, ne zanima me zasad, ali osjećam da dobivam na kondiciji i da se pomalo topim, tako da je motivacija još jača.     
 
Prošli tjedan uspio sam istrčati punih 3 kilometra bez stajanja, tempom između laganog i srednjeg, to me opako izmorilo. Danas ujutro istrčao sam puna tri kruga (ukupno 2.100 metara) i odradio ranije spomenuti visokooktanski kardio, s time da ponovo nisam izdržao Marince do kraja (to mi je misija). "Harder, stronger, higher!!!!" Zadovoljan sam, dosad nisam mogao niti pola ovakvog treninga odradit (ipak sam i trčao poslije J). Vratio sam se na nogomet (1 do 2 puta tjedno), no mislim da ću ga uskoro u potpunosti zamijeniti teretanom jer neću stizati sve aktivnosti, a i od "fuce" mi pate koljena obzirom da sam golman (imam bol na jači dodir u koljenu već tri mjeseca i nikako ne prolazi, sad sam već zabrinut). Joj kad će to proljeće da zajašem MTB pa na hard staze, a potom plivanje…

Glede prehrane, organizam mi se vrlo dobro adaptirao na novi način ishrane, prije svega plan 6 obroka dnevno, odnosno "jesti manje a češće". Nije bilo teško (moš` mislit), ranije sam isto toliko puta jeo: 1.burek ili nešto masno u 12h kao prvi obrok, 2.ručak u 15h (pretrpavanje), 3.puding u 17h, 4. Domaćica keksi (cijela naravno) u 19h, 5. večera (obilata) u 21h, 6.čips u ponoć (dear old midnight snack)……još uvijek mi dolazi gušt natrpati se sočnog pečenja, ali sve rjeđe i rjeđe.

Znam ponekad zaboraviti ponijeti od kuće međuobrok, no zaletim se tada do trgovine po nekakav jogurt ili voćku i sve 5. Pratim recepte na portalu i kopiram (posni sir, tunjevina, integralna pašta, gomila povrća i salate, malo badema,…). Dobro je što mi je supruga velika potpora pa mi pomaže u tome puno.

Eto zasad toliko od mene, idem nešto pojest.

Vaš Škemba    

Objavljeno 16.02.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija