Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Jauci zlostavljane vage

Evo ga na,

žvačem sendvič i nabadam po tipkovnici. I to vrlo ukusni sendvič sa salamom....naravno nije riječ o onom odvratnom, neukusnom (hehe) sedviču sa zimskom salamom, majonezom i ementalom, već o purećim prsima u komadiću integralnog kruha sa smjemenkama. Nekoć, dok sam priznavao jedino bijeli kruh, smatrao sam da je kruh sa sjemenkama odličan za ljude koji imaju papigu u kući, jer oboje mogu doručkovati zajedno :) Sad se davim u njemu ko` u janjetini (jer sam gladan, a ručak je tek za tri sata).



Trenutno sam u fazi kad kile neće ni gore ni dolje. Stao sam na 89 i ni mrd! Provjerio sam to 89 puta na vagi, ko` da je steper :) Interesantno, s 97 na 90 sam se spustio kao da me netko ispumpao, redovitim treningom i redukcijom prehrane u nekoliko tjedana. Smanjio sam porcije i povećao broj obroka, odrekao se junk hrane totalno, gaziranih pića također, uleti tek jedan radler u mjesec dana, no to je zanemarivo. Večere mi se uglavnom svode na posni ili zrnati sir, ili 2 bjelanjka, tuna, salata,neznam ni sam više....pijem čokoladni whey odmah nakon treninga i zbilja me dobro zasiti. Al neće više dolje. Osjećam kako dobivam mišiće, izgubio sam dobrim dijelom i škembu (ostat ću uskoro sam bez sebe :)) Ali neće ispod 89 i doviđenja :( Nisam nestrpljiv, ali ono, kao da se vaga pokvarila :)


E da, molim vas za mišljenje.

1. Šta da radim kad me zateknu punjene paprike doma? Ili spageti u ragu umaku. Ok, ja sebe mogu mijenjati, ali ne mogu i ostale oko sebe. Mogu li smazati neku malu porciju? Razmišljam ono, doručkujem korektno, međuobroci su redoviti, večera je zbilja dijetna, pa da si za ručak dam malo oduška, ali u manjim količinama (dakako, bez čvaraka, pomfria i uljem natopljene šnicle). Šta vi kažete?  



2. Posao (ili bolje rečeno fuš) me malo stišće i vrlo često moram raditi do kasno u noć. Otkad treniram, sve mi je teže koncentrirati se na to zbog umora i neopisive potrebe za snom. Pokušavam se organizirati i brže završiti svoj standardni posao te se odmah prešaltati na fuševe,kako bih si oslobodio večer, no i to mi zbilja teško ide. A nebi propustio trening ni za živu glavu, baš sam se našao u njemu. Burpees rocks ;)




Stay FIT,

vaš Škemba
 

Objavljeno 09.08.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija