Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Prvo javljanje...

Prvo, pozdrav svima..
Eto, vidim da se ljudi predstavljaju, javljaju, pomazu jedni drugima, da je otvorena zajednica, pa odlucih i ja da se predstavim. Probat cu ovdje opisati moja iskustva kako sam otopio kilograme i izgradio misice, i pomoci svakome kome budem mogao.
Znaci, negdje 1.9.2009. ustanem se ujutro, pogledam se u ogledalo, a ono kipi svuda; na struku, na prsima, butovinama, ledjima, svuda...
Stanem na vagu, 103kg, i racunam, sto je previse previse je; jesam visok 187 al ovo je previse. I kazem sebi dosta je. Nisam se uslikao tada, ali ali evo slika od ljeta.

Uglavnom, znam da od dijeta nema previse pomoci, znaci valja promjenit ishranu. Ajmo, slatko van, gazirano van, ubaci povrca, voca, zitarica, cistog mesa i nemasnog mlijeka i sira, smanji ugljikohidrate, izbaci peciva od bijelog brasna i to je to. Puno manjih obroka. Kardio (preskakanje uzeta) svaki dan sa nekim jednostavnim vjezbama, sklekovi, cucnjevi, trbusnjaci, propadanja, poskoci i marinci. Da ne duljim, nakon mjesec i pol, preporod. Sa 103 na 90. Krecem radit sa utezima. Klasican pocetnicki program, uglavnom izolacijske vjezbe 3xtjedno, medjudani vijaca. 21.12 prelazim na intenzivni kruzni trening, 3xtjedno, opet medjudani vijaca 30min. Tada sam imao 84kg. Nakon 4 tjedna prelazim na novi trening, 4xtjedno, full body program podijeljen na 2 dana. Ponedjeljkom i cetvrtkom pola tijela, utorkom i petkom drugi dio tijela. Opet medjudani vijaca. Kad sam to zapoceo imao sam 82kg. Jos uvijek radim taj trening, jos tjedan i pol. Sada tezim 85kg, s tim da imam manje masti nego kad sam imao 82kg. O snazi da se ne prica. Kada sam poceo raditi sa utezima, poceo sam raditi cucnjeve sa 40kg, sada radim serije sa 105kg, mrtvo dizanje poceo sa 50kg sad idu serije sa 115kg, najvise sam povukao 155kg, sklekovi, zgibovi, dipsevi, bench press, sve.. Od kako sam poceo raditi sa utzima uzimam whey proteine, uzimam 6 balansiranih obroka svakih 3 sata, prvi je u 8 a zadnji u 22:30. I sve je to postignuto u kucnoj radinosti.
Eto, koga sta zanima neka pita, ja sam spreman sve reci. Evo i slika kako sada izgledam.



Objavljeno 22.02.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji20komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji20komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija