Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Anti-post

Evo ovako, pošto svi pričaju o skidanju kilograma i izgradnji mišićne mase, ja sam riješio pomoći onoj drugoj skupini. Evo par savjeta za sve one koji se ne žele riješiti suvišnih kilograma, čak štoviše, pomoći ćemo im da nabace koji.
Želite li izgraditi salo, uništiti mišiće i dovesti se van svake forme, slijedite ovih nekoliko naizgled jednostavnih, ali izazovnih i izuzetno korisnih savjeta:
1. Kretanje ograničiti što je više moguće, po mogućnosti i jesti u ležećem položaju; ustajati i kretati se samo u slučaju krajnje nužde.
2. Šećere unositi u što većim količinama, što kroz sokove (po mogućnosti gazirane), što kroz ostale slatkiše i slastice.
3. Jesti isključivo brzu hranu (popularni Junk Food), jer kao što svi znamo prazne kalorije su najbolje za izgradnju masne mase; i jedan tip: naručite fast food dostavom, da ne bi došlo do nepoželjnog i bespotrebnog kretanja (vidi stavku br.1).
4. Izbjegavati cjelovite žitarice i ostalu zdravu hranu u širokom luku.
5. Proteine drastično srezati, jer svi znamo da su bjelančevine glavni krivac za izgradnju mišićne mase, a što je mišićna masa veća, veći je i obujam komore za sagorijevanje kalorija, a to je posljednje što želimo.
6.Jedite neredovito i neumjereno, najbolje po principu izgladni-prepuni. Kad osjetite glad, sačekajte sa obrokom, pa potom pojesti što veći obrok po mogućnosti sačinjen od masti i jednostavnih ugljikohidrata. Jesti dok se ne osjeti potpuna sitost, a potom jesti još.
7. Grickalice i razni snackovi su poželjni i dobrodošli u svakom obliku.
8. Konzumirati masnoće što više, pogotovo transmasnoće.
Evo, ovo su samo neki od najpopularnijih savjeta kojih sam se uspio sjetiti, ako sam što zaboravio bio bih zahvalan da se doda, te ako sam negdje pogriješio molim da me se ispravi.
Uz malo sreće i uz pomoć genetike, uspjet ćete izgledati ovako :


Pozdrav, i do čitanja!

Objavljeno 18.03.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija