Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

U boljoj formi uz trcanje i prijatelje

 Samo po sebi trcanje svakako ima prednosti-neko vrijeme cistog razmisljanja je jedna velika.Ako zelis napredovati kao trkac,najbrzi i najbolji nacin je trcanje s drugima.Grupa trkaca vise izlazi i uz  poticaj prijatelja ces "tesko" nacin izgovor da ne odtreniras.:).Plus prijatelji  te mogu motivirati da dodas vise gasa i kao rezultat postat ces pametniji trkac,uspostaviti pozitivniji stav i podici fitness na vecu razinu.

Gdje mogu naci druge ljude za trcanje?

Danas se moze naci puno profesionalnih,semi i rekreativnih klubova.Sa adidasovom skolom nikad necete fulati.Isto tako zahvaljujuci raznim forumima danas se i tamo formiraju razno razne "bande" za zajednicke treninge i slicne evente.

Kako  da znam s kime trebam trcati?

Vece organizirane trke obicno podijele trkace po grupama na bazi iskustva,a ako ne onda se pridruzi u pozadinu gdje se sporiji ljudi sakupljaju.Pobrini se da da drzis tempo gdje komotno mozes upoznati druge trkace.Jednom tjedno trci sa malo brzom grupom jer upravo to ce ti pomoci da napreduje tvoj tempo.

Tko odreduje tempo?

Mnoge druge imaju "vodju" koji se brine da je tempo odgovarajuci za sve.Tijekom trcanja kontrolirajte disanje;ne bi trebali biti zapuhani.Ako padnete iza,ne panicarite.Trkaci gledaju jedni na druge i grupa ce popustiti dok svi opet niste zajedno.

Moj savjet

Kada trcite s grupom,uvijek se trebate cuvati trenutnog okruzenja.Recimo ako se trkac bori ili je pao iza,preporucite da uspori.Dajte jedni drugima dovoljno mjesta i ako si na celu,pokazi svaku rupu,lokvu ili nadolazeci promet.

Nadam se da ce ovaj post pomoci svim buducim trkacima.

Objavljeno 06.08.2012.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija