VELIKA ljetna akcija na fitness rekvizite (do -50%)

Total body coach: poslušajte vrhunske fitness stručnjake na special levelu 08.06.2013.

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Nakon uspješno odrađenih Total Body Coach tečajeva kroz koje je dosad prošlo više od 100 polaznika, pripremili smo za sve vas nešto novo. SPECIAL LEVEL je edukacija na kojoj će osim naših članova tima, predavati i gostujući predavači – vodeći stručnjaci u svom području.

Prvi Special Level na rasporedu je 08.06. i 09.06., a svi polaznici će moći saznati više o popularnim programima treninga (Insanity, P90X, Athletic Performance Training), mentalnoj pripremi u sportu i rekreaciji, pripremi za trening, rehabilitaciji, te prehrani i treningu s ciljem dobivanja mišićne mase i definicije.

Edukacija je otvorena za sve zainteresirane, bez obzira jesu li prethodno pohađali Total Body Coach tečaj.

TBC special level predavači

Teme i predavači:

1. P90x (Tomislav Dolušić, Marlena Zeman)

Vrlo je bitno za trenere koji rade u sportu i rekreaciji da budu upoznati sa popularnim načinima treninga bez obzira koriste li ga u svom radu u potpunosti ili samo njegove segmente. Cilj je da upoznaju ideju koja stoji iza P90x sustava, te sve njegove prednosti i mane kao i načine kako ga unaprijediti i prilagoditi.

2. Mentalna priprema u sportu i rekreaciji (Igor Čerenšek)

Za svakog tko radi u sportu, rekreaciji ili trenira samog sebe bitan je mentalni dio. Mentalne vještine poput boljeg fokusiranja, povećanja motivacije i opuštanja omogućuju nam da postignemo bolje rezultate i prije ostvarimo željene ciljeve. Bitno je da se upoznate s takvim metodama jer vam mogu biti od velike pomoći, bilo da ste trener, sportaš ili rekreativac.

3. Uvodna priprema za trening (Goran Sajko)

Pravilno se pripremiti za trening te omogućiti tijelu da na takav način bolje funkcionira, radi na višem nivou i postigne veću efikasnost u treningu prelazi gotovo u umjetnost. Upoznajte najbolje načine pripreme tijela za rad, a ujedno svedite mogućnost povrede na minimum.

4. Feldenkrais metoda u sportu i rekreaciji (Krešimir Šoš)

Upoznajte metodu koja će vam pomoći da se povežete sa prirodnim sposobnostima pokreta. Na taj način ćete se osjećati ugodnije i prirodnije. Učenje pokreta sa manje napora olakšava život, svakodnevne aktivnosti, ali i sportsku izvedbu. To je svjetski poznata metoda koja polako postaje trend i u našoj regiji.

5. Insanity fitness (Barbara Horvat / Marlena Zeman)

Trenutno jedan od najpopularnijih programa treninga na svijetu koji se uspješno počeo provoditi i kod nas, te praktički postao novi trend u fitness industriji. Saznajte zašto je toliko popularan i zašto tako brzo dovodi do vidljivih rezultata, te na što treba paziti prilikom provođenja takvog programa treninga.

6. Athletic Performance Training (Saša Grošić / Marino Bašić)

Uspješna metoda treninga koju je kreirao Saša Grošić i koja je namijenjena osobama koje žele intenzivno trenirati, te na siguran i brz način doći u dobru formu. Naučite postavke, načela i metode treninga koje stoje iza ovog sustava. Saznajte tajnu APT programa koji već godinama donosi odlične rezultate onima koji vježbaju prema njegovim načelima.

7. Trening = rehabilitacija (Tomica Madjerčić)

Često nismo svjesni da ciljevi treninga nisu samo podizanje fizičkih sposobnosti već i segment prevencije i rehabilitacije. Saznajte koje stvari su najčešće problematične kod vježbača te kako ih na ispravan, efikasan i brz način ispraviti.

8. Metode treninga i prehrane za dobivanje mišićne mase i mišićne definicije (Zdenko Klarić)

Možemo se zavaravati koliko god želimo, ali većina ljudi vježba zbog fizičkog izgleda. kako na najbolji način kombinirati prehranu, trening i druge metode da bi postigli željene ciljeve, tj. izgubili ili dobili na tjelesnoj težini, odnosno mišićnoj masi.

Mjesto održavanja

Total Body Coach Boot Camp nalazi se u Zagrebu, 6. paviljonu Zagrebačkog velesajma u sklopu Sportskog centra “Šestica” na 1. katu.

Cijena edukacije

Cijena za polaznike sva 3 TBC Levela – 1199,00 kn
Cijena za uplate do 20.05.2013. – 1699,00 kn
Cijena za studente – 1699,00 kn
Redovna cijena – 1999,00 kn

Objavljeno 07.05.2013.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!