Novi termini: Prijavite se na Total body coach certifikat
Vježbe

Novi termini: Prijavite se na Total body coach certifikat

Vodeći fitness treneri s preko 20 godina iskustva u fitness industriji, Marino Bašić & Tomislav Dolušić, donose vam jedinstveni fitness tečaj!

Saznajte od vrhunskih stručnjaka sve male i velike tajne vještine koje pravi osobni fitness trener mora imati. Steknite izuzetno fitness znanje u praksi!

Kome je tečaj namijenjen?

Svim punoljetnim fitness entuzijastima, rekreativcima, studentima, trenerima, ali i svima onima koji žele značajno unaprijediti razinu svog znanja o fitnessu.

Polaznici će savladati osnovna i napredna znanja i tehnike funkcionalnog treninga i raznovrsnih trenažera. Naučit će kako stečeno znanje kvalitetno prenijeti na svoje članove/klijente.

Provedba tečaja:

Postoje 3 stupnja Total Body Coach tečaja. Svaki stupanj zastupljen je sa 8 tematskih cjelina i provodi se u formi vikend seminara (subota i nedjelja 09 – 17 h), te 10 sati individualne prakse za svakog polaznika u fitness centrima Dream gym i Basic Gym One.

Trenažeri i teorijska i praktična znanja/programi zastupljeni po stupnjevima tečaja:

Certifikat 1. stupnja Total Body Coach (Basic Level 1)

Teretana – tradicionalni trening, Freemotion – funkcionalni trening, Crossfit, Kettlebell, Vibracijski trening, Bulgarian Bag, TRX, Nutricionizam

Certifikat 2. stupnja Total Body Coach (Advanced Level 2)

Osobni trener, Medicinke i bučice, SAQ, Indijske palice, Fit box – rekreativni boks, Conditioning RIP:60 & Kettlebell, Bodyweight, Hard core trening – Sandbag

Certifikat 3. stupnja Total Body Coach (Master Level 2)

Boot camp, BOSU & fit ball, Teretana – napredne metode treninga, Powerlifting, Weightlifting, Marketing & management fitness centra, Psihologija u sportu i rekreaciji, Metode zagrijavanja i istezanja.

Kako je prošao 1. TBC tečaj?

Total Body Coach 1. Tečaj održan je u terminu 30.06. – 08.07. i prošao je u fantastičnoj atmosferi. Trajao je 2 tjedna i obuhvatio levele 1 i 2. Prvih 16 polaznika zaslužilo je svoje certifikate velikim trudom i zalaganjem.

Pogledajte foto galeriju s prvog TBC tečaja - Foto galerija.

Termini idućih Total Body Coach tečajeva za 2012. g.:

TBC level 1 Basic

06. i 07.10.

TBC level 2 Advanced

27. i 28.10.

TBC level 1 Basic

10. i 11.11.

TBC level 2 Advanced

24. i 25.11.

TBC level 3 Master

15. i 16.12.

Cijena TBC tečaja/seminara:

1 TBC seminar (level 1,2 ili 3) – 1999,00 kn
2 TBC seminara (level 1 i 2) plativo odjednom – 3.499,00 kn
3 TBC seminara (level 1,2 i 3) plativo odjednom – 4.499,00 kn

Popust za studente: 15 %
Popust za rane uplate (do 30 dana ranije): 15 %
Popusti se ne zbrajaju!

Broj polaznika po seminaru: 16

Mjesto održavanja

Fitness centri Dream gym i Basic gym one u Zagrebu

Rezervacija termina:

Uplata punog iznosa TBC seminara garantira Vam mjesto u željenom terminu dok se ne popuni kvota od 16 polaznika za taj termin.

Napomena:

TBC leveli moraju se pohađati po redu.

Ako zbog nepredviđenih okolnosti niste u mogućnosti doći na plaćeni termin, možete odabrati jedan od idućih slobodnih termina.

Dodatni bonus: Po završetku tečaja, polaznici će dobiti preporuku Marina i Tomislava prilikom traženja zaposlenja kao fitness trenera, a također će biti upisani na poseban popis osobnih trenera na TBC portalu.

Povrh toga, svi sadašnji i budući vlasnici fitness studija/centra dobit će izuzetno korisnu edukaciju kako kvalitetno i produktivno voditi vlastiti posao. Svaki polaznik tečaja dobit će certifikat, skriptu (250 A4 stranica!!!), te TBC (TOTAL BODY COACH) majicu.

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
Na forumu ima 5 komentara na ovu temu
Forum
Svi komentari na temu: Novi termini: Total body coach certifikat

Neka se nitko ne uvrijedi, ali ovo je za mene mužnja novca naivcima... u dva dana možeš što? Ili to već znadeš, ili ne. Što s tim certifikatom? Pojma nemam.. ali tko voli nek izvoli.
Bojko77
30.07.12. u 11:53
line
Paaa, neki nauče ponešto i za 5 minuta :)) Što sa certifikatom? Isto što i sa svim diplomama i sličnim papirima. Ako se potrudiš nešto i naučiti, možda ti primjena toga znanja može koristiti, a ne papir. Ako si trener sa par godina iskustva i par stotina zadovoljnih klijenata, vjerojatno i nećež ništa novo naučiti, ali možeš izmijeniti iskustva sa nekima, a i to je već nešto. Pa par tjedana prakse za ljude sa malo iskustva je već vrijedno. Stvar pogleda. Osobno bio, mada nemam namjeru ikoga trenirati, smatram da je vrijedilo i ponovio bih. Ali nismo svi isti...
iver
31.07.12. u 18:23
line
Profesorica sam kineziologije i slobodno mogu reći da znam jako puno, ali isto tako smatram da od prof. Bašića mogu još jako,jako puno naučiti... pa tako mislim da to uopće nije mužnja novaca naivcima jer kao i u svakom poslu, tako i u ovom "našem" edukacija je itekako potrebna, jer vježbati s ljudima i biti trener nije nimalo lak' i jednostavan posao... Da ne govorim o tome koliko moraš poznavati anatomiju, fiziologiju i da ne nabrajam vise... A i da ne spominjem koliko dobro moraš znati kako se koja vježba PRAVILNO izvodi da ne bi nekog imao na savjesti čitav život.. Ja vjerujem u ovaj način edukacije, i podržavam ga, naravno!!!!
EllaPeHa
02.11.12. u 22:47
line
Pozdrav, interesuje me kada su sledeći termini, kao i koji se certifikat dobija? Jeli to neki međunarodni i u koliko zemalja važi? Ja sam iz Bosne i Hercegovine. Skoro je neko pokušao u Banja Luci da održava slične kurseve, ali su se bunili DIF-ovci kao oni studiraju tolike godine, a taj kurs traje par dana i kao nije to fer. A po njima nema veze to sto nemaju veze o poslu koji obavljaju. Ukinuli su iste veoma brzo. Ja već radim kao fitnes instruktor i ono što me jedino zanima dali taj certifikat važi u B i H? Da ne bude da platim, a posle ne važi. Ako ne mogu ovde dobiti odgovor, može li me neko uputiti gdje da se obratim. Pozdrav.
Sastan
29.12.12. u 17:21
line
Postovani! Zainteresiran sam za pohadanje vaseg seminara koji planirate odrzati u Zagrebu,Zadru ili Mostaru odnosno prvi sljedeci seminar koji bi se odrzao u ova tri grada. Zivim u Bosni i Hercegovini i zelio bi sto prije da pohadam seminar i odgovarali bi mi naprijed navedeni gradovi. Molim vas da me obavjestite o vasim cjenama usluga i ostalim sto je potrebno za pohadanje seminara.
dujmo_17
30.01.16. u 22:55
line
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 30.07.2012
Piše:
Fitness.com.hr