Vježbaj kod kuće - pogledaj najpopularniju fitness opremu za kućni trening!

Savršene za trčanje: adidas ultraboost za najugodnije trčanje, ikad!

Image

Tvoj omiljeni dućan opreme za trčanje, 42.2 Running Store, predstavlja ti adidasovu ultraboost seriju.

Slušajući želje i savjete trkačke zajednice, adidas je razvio novu ultraboost seriju, koja pruža osjećaj slobode od klasičnog okvira, tj. kaveza uobičajenih tenisica. Gornjište tenisice sastoji se od adidasovog Primeknit materijala s integriranom potporom stopala te se tenisica prilagođava cijelom pokretu koraka pružajući maksimalnu udobnost i potporu. Primeknit je u potpunosti bez šavova te nema straha od žuljeva zbog njih.

adidas ultraboost

Ultra-responzivna pjena (koja je trademark adidasa) upija šok udarca stopala na podlogu te ga otpušta prilikom sljedećeg koraka, dajući trkaču/ici dodatnu energiju. Ultraboost pjena funkcionira na principu „što više energije uložiš, više ćeš dobiti nazad“.

Prilagodba svakom terenu

Još jedna prednost mekoće adidas ultraboost pjene u kombinaciji s adidasovim dinamičkim mrežastim potplatom je prilagođavanje tenisice svim terenima uz najveću udobnost. Naravno, tu je standardni adidasov Torsion TM sustav između pete i prstiju za stabilniji korak, a FITCOUNTER patent prirodno osigurava petu i čuva ahilovu tetivu.

adidas ultraboost

Relativna novost je i SOCKFIT dodatak oko gležnja, koji pruža dodatnu stabilnost i sigurnost zgloba.

Kako bi tenisica što bolje prianjala na svim podlogama, i ovdje je adidas za potplat iskoristio suradnju s proizvođačem Continental guma. Sad možeš mirno i sigurno izazvati i mokre i, ne tako više, skliske podloge!

adidas ultraboost

A sad malo tehničkih podataka...

Tenisica je namijenjena trkačima/cama s neutralnim gazom, tj. stopalom.

Težina tenisice (broj 39) je 304 grama (muški model), tj. 266 (ženski model).

Pad peta – prsti iznosi 10 mm (peta: 29 mm, prsti: 19 mm).

No, da ne bi sve ostalo na priči – dotrči do 42.2 Running Storea u Frankopanskoj 2a i, uz savjete našeg trkačko-prodajnog tima, istrči u novim adidas „ultraboosticama“.

Više informacija o adidas modelima tenisica za trčanje, pogledaj na službenoj stranici 42.2. Running Storea.

Objavljeno 17.07.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!