Domaća, zdrava i izvrsna: Veganska čokolada

Image

Pred vama je fina čokolada s dodacima koje možete mijenjati po želji. Jeste spremni okusiti i utopiti se u slatkoj čokoladi?

Veganska čokolada

Sastojci (za mali kalup 20x8 cm):

Po želji:

Veganska čokolada

Priprema:

  1. U manjem blenderu izblendajte prva 4 sastojka tako da se povežu u gustu čokoladnu smjesu.
  2. Prebacite u zdjelu pa umiješajte polovicu badem i bučinih golica.
  3. Izlijte u silikonski ili papirom obloženi kalup dimenzija 20x8 cm te poravnajte smjesu. Trebate dobiti kao tanju tablu čokolade.
  4. Po površini išarajte malo maslacem od badema, te pospite po želji s ostatkom badema (cijelima ili ih nasjeckajte), bučinim sjemenkama i goji bobicama. Ohladite u hladnjaku par sati pa pažljivo izvadite iz kalupa i režite na komade.

Veganska čokolada

Objavljeno 03.04.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!