Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Sudocrem®  – prijatelj svakog sportaša!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Dolaskom proljeća sportaši se sve više pripremaju za aktivnosti na otvorenome.

No većina njih vjerojatno ne razmišlja o svojoj koži dok se priprema za trčanje, vožnju bicikla ili neku drugu aktivnost.

Kad govorimo o zaštiti kože tijekom aktivnosti na otvorenome, važno je spomenuti kako je koža jedan od najvažnijih organa u tijelu. Ona je prva linija obrane od vanjskih čimbenika kao što su sunce, vjetar, hladnoća i znoj. Stoga zaštita kože mora biti prioritet za sve sportaše koji žele ostati zdravi i izdržljivi tijekom vježbanja.

Sudocrem

Česti treninzi, utrke, natjecanja i ostale sportske aktivnosti mogu ostaviti trag na koži. Izloženost suncu, vjetru i vlazi, kao i trenje od sportske odjeće, mogu uzrokovati iritacije i stvaranje manjih rana.

Upravo bi zato sportaši trebali održavati dobro zdravlje svoje kože kako bi ona uvijek bila i izgledala zdravo! Naša je preporuka da svaki sportaš ima pri ruci (ili u sportskoj torbi) Sudocrem® zaštitnu kremu koja će mu pomoći da zadrži zdravu kožu čak i tijekom najnapornijih aktivnosti.

Iako se smatra da je Sudocrem® namijenjen djeci jer se obično koristi za liječenje pelenskog osipa kod beba, Sudocrem® je zapravo vrlo koristan za sve – pogotovo sportaše.

Evo zašto:

  1. Sudocrem® je vrlo učinkovit u prevenciji i ublažavanju osipa koji se javlja zbog znojenja, trljanja ili iritacije kože. Ova je vrsta osipa česta kod sportaša, pogotovo kod trkača koji provode dosta vremena u uskim i znojnim odjevnim predmetima. Sudocrem® je posebno koristan jer njegova formula stvara zaštitni sloj na koži koji sprečava daljnju iritaciju i osip.
  2. Sudocrem® je idealan za manje rane i ogrebotine koje sportaši mogu dobiti tijekom svojih aktivnosti. Pomaže kod ublažavanja boli i upale te ubrzava proces obnove kože.
  3. Sudocrem® krema može biti od velike pomoći u borbi protiv plikova i žuljeva. Tijekom dugih i napornih trkačkih treninga ili utrka stopala sportaša su pod stalnim stresom i podložna su stvaranju plikova. No korištenje Sudocrema® prije trčanja i na kraju može pomoći u sprečavanju plikova i ubrzati proces ozdravljenja ako plikovi već postoje.
  4. Tekstura Sudocrema® je lagana te se brzo upija u kožu. Nema težinu ili masnu teksturu koja bi mogla usporiti trkače ili otežati bilo koju drugu vrstu sportske aktivnosti. Također se može koristiti u kombinaciji s drugim proizvodima za njegu kože ili sportskim pomagalima bez rizika od interakcija.
  5. Sudocrem® krema ima antibakterijska svojstva, što je važno za sportaše koji su izloženi riziku od bakterijskih infekcija kože. Redovita primjena Sudocrema® može pomoći u zaštiti kože od bakterija i infekcija.

Sudocrem

Mnogobrojne prednosti koje Sudocrem® ima čine ga svestranim proizvodom koji može biti važan dio rutine brige o tijelu svakog sportaša. Stoga nemojte čekati da se pojavi problem, nego uvrstite Sudocrem® kremu u svoju sportsku torbu i pripremite se za sljedeće izazove. Koža će vam biti zahvalna!

Objavljeno 05.05.2023.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!