Akcija: 40% popusta na odabrane trake za trčanje

Sudocrem®  – prijatelj svakog sportaša!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Dolaskom proljeća sportaši se sve više pripremaju za aktivnosti na otvorenome.

No većina njih vjerojatno ne razmišlja o svojoj koži dok se priprema za trčanje, vožnju bicikla ili neku drugu aktivnost.

Kad govorimo o zaštiti kože tijekom aktivnosti na otvorenome, važno je spomenuti kako je koža jedan od najvažnijih organa u tijelu. Ona je prva linija obrane od vanjskih čimbenika kao što su sunce, vjetar, hladnoća i znoj. Stoga zaštita kože mora biti prioritet za sve sportaše koji žele ostati zdravi i izdržljivi tijekom vježbanja.

Sudocrem

Česti treninzi, utrke, natjecanja i ostale sportske aktivnosti mogu ostaviti trag na koži. Izloženost suncu, vjetru i vlazi, kao i trenje od sportske odjeće, mogu uzrokovati iritacije i stvaranje manjih rana.

Upravo bi zato sportaši trebali održavati dobro zdravlje svoje kože kako bi ona uvijek bila i izgledala zdravo! Naša je preporuka da svaki sportaš ima pri ruci (ili u sportskoj torbi) Sudocrem® zaštitnu kremu koja će mu pomoći da zadrži zdravu kožu čak i tijekom najnapornijih aktivnosti.

Iako se smatra da je Sudocrem® namijenjen djeci jer se obično koristi za liječenje pelenskog osipa kod beba, Sudocrem® je zapravo vrlo koristan za sve – pogotovo sportaše.

Evo zašto:

  1. Sudocrem® je vrlo učinkovit u prevenciji i ublažavanju osipa koji se javlja zbog znojenja, trljanja ili iritacije kože. Ova je vrsta osipa česta kod sportaša, pogotovo kod trkača koji provode dosta vremena u uskim i znojnim odjevnim predmetima. Sudocrem® je posebno koristan jer njegova formula stvara zaštitni sloj na koži koji sprečava daljnju iritaciju i osip.
  2. Sudocrem® je idealan za manje rane i ogrebotine koje sportaši mogu dobiti tijekom svojih aktivnosti. Pomaže kod ublažavanja boli i upale te ubrzava proces obnove kože.
  3. Sudocrem® krema može biti od velike pomoći u borbi protiv plikova i žuljeva. Tijekom dugih i napornih trkačkih treninga ili utrka stopala sportaša su pod stalnim stresom i podložna su stvaranju plikova. No korištenje Sudocrema® prije trčanja i na kraju može pomoći u sprečavanju plikova i ubrzati proces ozdravljenja ako plikovi već postoje.
  4. Tekstura Sudocrema® je lagana te se brzo upija u kožu. Nema težinu ili masnu teksturu koja bi mogla usporiti trkače ili otežati bilo koju drugu vrstu sportske aktivnosti. Također se može koristiti u kombinaciji s drugim proizvodima za njegu kože ili sportskim pomagalima bez rizika od interakcija.
  5. Sudocrem® krema ima antibakterijska svojstva, što je važno za sportaše koji su izloženi riziku od bakterijskih infekcija kože. Redovita primjena Sudocrema® može pomoći u zaštiti kože od bakterija i infekcija.

Sudocrem

Mnogobrojne prednosti koje Sudocrem® ima čine ga svestranim proizvodom koji može biti važan dio rutine brige o tijelu svakog sportaša. Stoga nemojte čekati da se pojavi problem, nego uvrstite Sudocrem® kremu u svoju sportsku torbu i pripremite se za sljedeće izazove. Koža će vam biti zahvalna!

Objavljeno 05.05.2023.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!