
Još jedan dan na moru. Ručak treba biti brzo gotov i jednostavan, a bogat proteinima i zdravim mastima. Piletina je sveprisutna, a ni avokado ne zaostaje puno. Danas sam samo sve narezala i naslagala jedno na drugo pa kratko zapekla. Evo receptića:
- 150 g piletine
 - 100 g mahuna
 - pola avokada
 - 1 rajčica
 - pola cijeđenog limuna
 - malo ribanog sira
 - začini po želji
 
Mahune sam skuhala i procijedila. Piletinu sam spekla, klasično, nabrzaka na tavi. Na piletinu sam stavila fetu avokada, pa fetu rajčice i odozgora stavila malo ribanog sira pa sve stavila na 5 minuta u ugrijanu pećnicu, tek toliko da se sir rastopi. Kad sam stavila na tanjur, sve sam prelila s malo limunovog soka, što da dodatno osvježenje.
Objavljeno 14.07.2015.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
                                            Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
                                        
                                        Registracija