Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Sirove energetske pločice

energetske plocice

Energetske pločice su zapravo zakon! Napravite ih više i svaki dan ponesete 1-2 sa sobom na posao. Kad ogladnite pojedete jednu i mirni ste. Nema straha da ćete pojesti neku glupost. Trebate zobene pahuljice i par drugih sastojaka i 15-ak minuta vremena. 

Prije par dana sam napravila jedan pladanj ovih pločica i uživam u njima svakodnevno. Dijelim s vama ovaj zdravi recept.

Sastojci: 

Na protvan stavite razdvojeno zobene i bademe pa ih na 180 stupnjeva prepecite 10-ak imunta, sok ne dobiju zlatnu boju. Dok se peku, datulje prokuhajte u toploj vodi pa ogulite i nasjeckajte na što sitnije. Potom u blender ubacite datulje i orahe i izmiksajte dok ne dobijete kremastu smjesu.

Dodajte kakao, maslac od kikirikija, med, mljevene lanene sjemenke i malo soli pa miksajte dok ne dobijete kremastu, kompaktnu smjesu. Na kraju dodajte prepečene zobene pahuljice i izmiksajte do kraja, dok se zobene ne sljube sa smjesom. Ostavite u hladnjak 15-ak minuta. 

Kad izvadite iz hladnjaka. Smjesu raširite na papiru za pečenje, na debljinu od oko pola centimetra, po vrhu utisnite cijele bademe pa narežite pločice željene veličine. Možete jesti odmah ili u zatvorenoj posudi držati u hladnjaku. 

Objavljeno 17.02.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija