Bezglutenski banana bread

banana bread

Ako ste ikada probali banana bread, znate koliko je to fin i jednostavan kolač. No, ako ste osjetljivi na gluten ili ga iz nekog drugog razloga izbjegavate dobro će vam doći ova bezglutenska verzija koju nam je poslala Tajana. 

Uživajte, potvrđujem da je okus izvanredan! 

Postupak pripreme banana breada je toliko jednostavan da je to zacijelo jedan od razloga zašto je to mnogima jedna od dražih slastica – kad ih moraju sami pripremati.

Zagrijati pećnicu na 180, sva sastojke skupa pomiješati ručnim mikserom i smjesu staviti u kalup obložen papirom za pečenje. 

Peći 45-50 minuta, sve dok se ne postane tamno zlatne boje i ne raspukne se po sredini.

Uživati u jednoj po jednoj kriški. Paziti da se ne zanesete pa pojedete sve odjednom. Ako želite, možete ga namazati proteinellom. 

banana bread

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Dojam sadržaja
11
0
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija