OTVORENA PRVA FITNESS.com.hr TRGOVINA U ZAGREBU // KLIK ZA DETALJE!
.

Batat punjen povrćem i posnim sirom

punjeni batat

Kad se oslobodite straha i zaigrate hranom dogodi se sljedeće: u početku jako puno hrane pjedete u gotovo nejestivom stanju jer - ne želite priznati da vam obrok nije uspio! A onda samo odjednom sve postane bolje i bolje, šarenije, ukusnije, a vi kulinarski spretniji i sretniji! I hrabriji uvaliti se u neke nove kombinacije i iskušenja.

I danas sam jednoj prijateljici koja je na svojim kulinarskim počecima, rekla da je kuhanje samo zapravo igranje namirnicama. Slaganje puzzli koje ponekad iznjedri super sliku, a ponekad vam se sve pobrka i morate krenuti ispočetka. Ali važno je da ustrajete.

Nekad možete raditi komplicirana jela, nekada jednostavno samo sve ubacite u zdjelu i pomiješate. Važno je da je jelo šareno ;)

Ja sam danas za ručak radila punjeni batat. Punila sam ga svime što sam dohvatila u hladnjaku i ostavi.

  • 1 veći batat
  • 2 cherry rajčice
  • 1 žlica kukuruza
  • par listića peršina
  • 1 žličica limunovog soka
  • 1 žlica posnog sira
  • 1 žlica jogurta

Uzela sam jedan veći batat, probola ga na par mjesta čačkalicom pa cijeloga stavila da se kuha. Kad je batat bio gotov, žlicom sam ga s jedne strane udubila.

Rajčice sam narezala na sitno, pa pomiješala s kukuruzom, peršinom i limunovim sokom. U batat sam stavila posni sir pa na njega smjesu povrća i odozgora prelila jogurt.

Pećnicu sam zagrijala na 200 stupnjeva i ubacila punjeni batat unutra samo na par minuta da sve zagrije. I gotovo.

Objavljeno 24.11.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija