Kao Nutella, ali nije! Probajte ovaj prefini namaz od lješnjaka, datulja i kakaa

Umjesto onih kupovnih namaza koji su prepuni šećera i ostalih nezdravih sastojaka idući put odlučite se za domaću, zdraviju verziju.

Ovaj koji vam donosim u nastavku vrlo je sličan Nutelli, a tko Nutelli može odoljeti?

Ako vam je ona "tiha patnja" onda ćete sigurno uživati i u ovom izdanju, ali bez grižnje savjesti...

Sastojci

180 g tostiranih lješnjaka
250 g svježih datulja
3 - 4 žlice kakaa u prahu
2 - 3 dl vode
malo himalajske soli

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180 °C. Tostirajte lješnjake 15 minuta, pa ih oljuštite uz pomoć kuhinjske krpe. Pazite da se ne opečete.

U multipraktik stavite oljuštene lješnjake, dodajte vodu i miksajte dok se sve ne pretvori u gustu lješnjak-smjesu. Dodajte datulje, kakao i sol, pa miksajte do željene teksture.

Ova smjesa vam je za jednu teglicu. 

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Dojam sadržaja
30
1
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija