Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Jedan pobjednički doručak!

Moja trenerica zvana #kraljicajaja često mi zna "srediti" domaća jaja, pa je malo reći da ih doma uvijek imam u izobilju.

Mogu vam samo reći da je izazov stalno ne pripremati jaja na jednak način. Nekad je doista potrebno malo više mašte, a jesti stalno istu kajganu/omlet je stvarno dosadno preko glave.

Evo jedne mogućnosti od neki dan, a vi naravno možete dodati štogod vam je po volji.

Možda vas moja verzija inspirira za neku varijaciju na temu... 

Sastojci

3 jaja
1 tikvica
1 glavica luka
100 g fete
maslinovo ulje
sol, papar

Priprema

Tikvice operite, ogulite, naribajte i posolite, pa ostavite sa strane da puste sok.

Na maslinovom ulju u tavici prodinstajte usitnjeni luk dok ne postane staklast.

Na njega dodajte naribane tikvice, lagano miješajte i pustite da omekšaju.

Preko omekšanih tikvica posipajte komadiće fete, pa sve prelijte umućenim jajima s malo soli i zapecite omlet s tikvicama, s obje strane.

Gotov i topao omlet poslužite s jogurtom i(li) salatom.

Objavljeno 23.04.2019.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija