Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Celer sa slaninom zapečen u pećnici

Koliko pažnje obraćate na celer? Ako ste ga u potpunosti odbacili, sada je vrijeme za popravak i da mu pridate punu pažnju jer je ujedno i na velikom glasu kao čistač organizma. 

Evo jednog prijedloga kako od celera kojem se pridružili mrkvu i slaninu napraviti ukusno i jednostavno jelo u obliku složenca. 

Sastojci

1 korijen celera
1 mrkva
150 grama slanine
250 ml vrhnja za kuhanje
sol i papar
malo sjeckanog peršina
2 žlice maslinovog ulja

Priprema

Operite celer i mrkvu pa ih narežite na ploške. Stavite u posudu za pečenje, začinite i dodajte ulje te ostale začine.

Na kraju ubacite i sjeckanu slaninu te sve malo promiješajte.

Prelijte vrhnjem za kuhanje. Pecite na 180 stupnjeva oko 50 minuta.

Objavljeno 28.07.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija