Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Kako mi je ‘Corona’ donjela dobro

Bok svima! Ovo neće biti ništa čime nas novine svakodnevno obasipaju ili guše. Kako koga :)

Meni je ova izolacija donjela mnogo dobih stvari koje sam mjesecima pokušavala provesti. Pa evo, provela sam novogodišnje odluke u djelo. Jedna od boljih, prestala sam pušiti, da konačno i to odjednom! Bravo za mene.

Vratila sam se svojem “starom” načinu života. Svojim treninzima i zdravoj prehrani. Sada nisam imala izliku poput umora, posla, od sutra ću pa od ponedjeljka ću. Krenula sam. Dan po dan i naravno, malo po malo. Dok mi se tijelo ne privikne. Zadala sam si određene i prije svega realne ciljeve. Brza hrana, gomila slatkiša , nekoliko kava i mnogo cigareta je otišlo u prošlost. I znate što? Uopće mi ne fali. I dalje jedem ponešto slatko ali naravno, u zdravoj varijanti. Tajna je u tome što se prestankom pušenja vraća osjet za okus i jednostavno uživam u poznato-nepoznatim okusima. Mala promjena čini čuda.

A o razini energije i boljeg osjećaja općenito gledano neki drugi put. P.s. Za svaki pomak se nagradite sitnicom. Ja sam odlučila novcem ušteđenim od cigareta počastiti sebe novim tebisicama za trening ( čim se otvore trgovine). 

Objavljeno 04.04.2020.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija