Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

prvi mjesec natjecanja

Evo da vam ukratko opišem kako je to prošlo i što se točno događalo u tih mjesec  dana. Od početka mogu reći sve je išlo ok osim što sam na prehlade izgubio jedno tjedan i pol dana ali s gigantskom voljom je to otprilike sve vraćeno onako kako je trebalo biti odrađeno jer sam više zapeo na treninzima. U vezi vježbanja držim se pravila koje glasi samo "brate hvataj se samo željeza i bit će dostignuća", osim zgibova, dipseva i nekih vježbi u kojima mi ne treba željezo :-) Kilaža je već sad puno bolja, pao sam 4,5 kg u mjesec dana tako da sad imam 77kg i nadam se da ću ovaj sljedeći mjesec napraviti ono što sam i zamislio sa svojim trenerom Iluvatarom.
Što se tiče prehrane vrlo sam rigorozan prema sebi jer ne želim pokvariti trud koji ulažem u sve to, makar zna se zalomiti da pojedem koji kolač ili nešto slatko u vrijeme kad ne bi trebao...
Za doručak su obavezne zobene i koji put ubacim whey ali znam koji dan u tjednu malo preskočiti zobene i napraviti npr. shake od banana, kivija i mlijeka. Ručak standard od piletine, junetine, puretine, ribe i tako dalje da sad ne nabrajam uz puno salate. Večera zna se nema junk-a nego jaja pripremljena na 100 načina, uz tunu, posni sir i također puno salate ;-), tu mogu ubrojiti orašaste plodove lješnjake, bademe i kikiriki koje uzmem po jednu šaku. Evo to je ukratko od mene a na kraju natjecanja očekujte roman u vezi plana vježbanja i prehrane :-)

Objavljeno 04.04.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji7komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji7komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija