Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Back on track :)

Evo mene nakon dugo vrimena....

Započet ću sa priznanjem - priznajem, zeznila san samu sebe neispunivši obećanje koje sam sama sebi dala. Još prošle godine obećala san samoj sebi doć do cilja od 65 kg. Pretpostavljate, nisam ga odradila. Istina, nisam. Uza sve to san i na ona 74 kg nabacila još dva jer zašto si ne zakomplicirat život pa si postavit dupli izazov?

Tako je otprilike prošlo moje ljeto, moje nezahvalno kolino koje mi uza sve nije dalo da nastavim sa treninzima i moje potpuno opala motivacija za svim. No, kako se sama vodim izrekom ''Ko želi, nađe način, ko ne želi, nađe izliku'', odbacila sam sve demotivirajuće misli, izgurala sve loše navike i napokon se vratila svome starom, donekle zdravom, načinu života. Prehrana je više manje ista, pripazim na unos ugljikohidrata i na konzumiranje proteina poslije svakog treninga; i dalje sam ustrajna na treninzima 3x tjedno s tim da sam uzela dodatni privatan sat s trenericom. I to me vodi dalje.

Nije za pohvalit se što sam došla do tek 70 kg (na visinu od 171 cm), ali ja se smatram uspješnom. Uspješnom jer u ogledalu ne vidim više staru Jelenu od 92 kg.... uspješnom jer vidim nekoga ko je prolio suza i znoja da dode do (nekome ipak previše, ali meni zasad dovoljnih) 70 kg... uspješnom jer i u toj slici vidim osobu koja još uvijek daje zadnju mrvicu snage da danas napravi nešto na čemu će mu buduća JA zahvalit...

Volim sebe takvu kakva jesam jer vjerujem da me sutra čeka još bolja ja..

A za kraj ostavljam svoj napredak otkada me moja trenerica vodi kroz treninge :)
Na vagi je razlika 2 kg, al se nadam da se razlika malo više vidi ^^

 

Hvala na čitanju i lijep i  sunčani pozdravi iz Splita! :D

Objavljeno 26.04.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija