Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Trkom do cilja!

Evo da se malo javim ekipi... Sve zahvale svima koji ste podrška, prekrasan je osjećaj doći ovdje na blog i forum i vidjeti kako se svi međusobno savjetuju i podržavaju se, pa tako i mojoj malenkosti ^^

Odavno sam znala povirit na ovu stranicu radi raznih vježbica koje mogu raditi kod kuće, a odnedavno sam i član fitovaca...Želim zahvaliti svima vama koji dijelite svoje male tajne fit života s nama koji neprekidno kopamo po internetu u potrazi za što više savjeta za lakši gubitak kilograma i dolazak u formu.

Ja sam se evo malo odlučila čvršće uhvatiti za svoje ciljeve pa sam malo pažljivija što se tiče prehrane i shvatila sam da mi je još premalo ostalo da ne izguram do kraja kad sam već ovoliki put prešla.

Na 1. 7. izvagala sam se i imala 72.6 kg (u usporedbi sa posljednjih 74 kad sam pisala pred 3 tjedna) i odlučila do 1.9. doći do barem 70...ije velik pomak možda, no za moj organizam i štitnjaču to je poprilično okej rezultat. Nadam se da neću samu sebe iznevjeriti i ne posustajati opet, ipak, lakše je nastaviti nego odustajati i opet kretat iz početka.

Nastavite pisati svoje savjete, ima nas koji to sve budno pratimo i kod kojih stvarno pale ^^ hvala svima, wish me luck i pišemo se :*

Objavljeno 04.07.2014.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija