Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Top 10 vježbi za stražnjicu i lože

Iskreno, ne sjećam se zadnji put kada sam ušao u neku teretanu i vidio nekog da radi poštene vježbe za stražnjicu. Smiješna stvar je šta čak ni žene, kojima je ovaj dio tijela jedan od najomiljenijih, ne rade te vježbe, barem ne one učinkovite.

Obično njihov trening za stražnjicu se sastoji od magarećih udaraca, mostova i izolacijskih vježbi na mašinama. Ne mogu dovoljno naglasiti koliko je bitno redovito raditi ovaj dio tijela i to sa različitim vježbama, težinama i ponavljanjima. To znači svaki trening ako radite full body treninge. Muškarci i žene podjednako! Skakat ćete više, trčati brže i imati proporcionalno tijelo(ako radite sve ostalo podjednako naravno) i jak donji dio leđa, i uz to ćete i eliminirati tu bol u donjem dijelu leđa koju sam siguran da osjetite ako duže vrijeme radite sa utezima ili jednostavno niste dovoljno aktivni.

Ovo su mojih top 10 najboljih vježbi za stražnjicu i zadnje lože, siguran sam da neke od njih nikada prije niste vidjeli, ali ovo su najefektivnije vježbe koje pogađaju zadnji dio vašeg donjeg dijela tijela iz svih kuteva. Vjerujte mi, ako budete redovito radili ove vježbe, garantiram vam da ćete imati jednu jako lijepo oblikovano guzu! I da, vjerovatno ćete me psovati dan nakon što ih probate, ali hej barem ćete znati da ipak imate te mišiće... :)

Evo liste:

1. One legged kbs deadlift

2. Box pistol

3. High box step up

4. Bb hip thrusts

5. One legged 90 degree hyper

6. Bulgarian split squat

7. Single leg hip thrusts

8. Romanian deadlift

9. Single leg glute bridges

10. Band standing external rotation

I video demonstracija:

http://www.youtube.com/watch?v=wIyIX2y7SEM

 

Objavljeno 21.08.2012.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija