Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Predstavljanje

Ime mi je Dalibor Petrinić, osobni sam trener i vlasnik Extreme fitness studia u Rijeci te kreator www.extreme-fitness.tv web stranice .

Vježbanjem se aktivno bavim od svoje 15. godine, a osobni trener sam zadnjih 8 godina. 3 godine sam radio kao fitness instruktor na luksuznim putničkim brodovima i proputovao većinu svijeta, te sam se nakon skupljenog iskustva  vratio u Hrvatsku, svoj rodni grad Rijeku, gdje 2008. otvaram Extreme fitness, prvu i jedinu teretanu namijenjenu isključivo osobnom treningu. Extreme fitness studio je bio jedinstven ne samo jer se radilo isključivo o osobnim treninzima(1 na 1), već i zato što sam ja bio pionir funkcionalnog fitnessa na područjima bivše Jugoslavije. To znači da nema klasičnih sprava koje možete naći u svakoj teretani, niti klasičnih bodybuilding metoda treniranja.

U svojem dugogodišnjem treniranju isprobao sam bezbroj metoda, što na sebi, što na svojim klijentima, stoga savjeti koju ću vam davati proilaze iz iskustva a ne sa nekog foruma ili bloga sa interneta. Kao osoba sam dosta skeptičan prema svemu, i sve volim isprobati na sebi,  zato bez oklijevanja mogu reći da sam bio pokusni kunić za mnoštvo metoda treniranja i načina prehrane. Naravno da sam u tom periodu radio i neke greške, ali baš zato vam želim pomoći da ih vi nemorate ponavljati. Vjerujte mi, šta god kažem i napišem možete biti sigurni da su to rezultati mog vlastitog ili iskustava mojih klijenata ili u nekim slučajevima temeljitih istraživanja pošto dnevno provodim barem dva sata na kompjuteru proučavajući razne studijei istraživanja. Iz tog razloga teško da ću promijeniti svoje mišljenje o nečemu šta napišem, ali sam uvijek spreman za raspravu, što više ohrabrujem vas da komentirate moje blogove, postavljate pitanja itd...

U svojim blogovim ću pisati o treninzima, prehrani i motivaciji, što znači o svemu što vam treba da budete u top formi i što je najbitnije da se osjećate i izgledate bolje nego ikad! Imena vježbi uvijek pišem na engleskom jer dosta vježbi niti nema prijevoda na hrvatski jer kod nas nikad nisu čuli za njih a i kad se prevedu zvuče preglupo. Ali nemorate se brinuti nastojati ću uvijek imati video za svaku vježbu o kojoj budem pričao. Nije bitno dali ste početnik ili iskusni vježbač, u svojim tekstovima nastojat ću pisati nešto za svakoga. Moja metoda treniranja je drukčija od klasičnih, stoga mislim da će se većini svidjeti, pogotovo kad vidite i osjetite promjene na svojem tijelu slijedeći moje savjete.

Ukoliko imate neka pitanja nevezano uz tekstove koje budem pisao slobodno me kontaktirajte na [email protected] i sa zadovoljstvom ću vam odgovoriti.

Evo toliko o meni, veselim se što ću vas moći educirati i nadam se da ce vam se moji tekstovi svidjeti.

Objavljeno 09.12.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji5komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji5komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija