Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Novi trening i blog

Pozdrav, Fitovci.

Srijeda je, a pošto na svoj novi sajt http://fitnessangels.net dodajem novi trening svaki ponedjeljak, srijedu i petak, to znači da je vrijeme za novo mučenje. Znam da je vruće i da vam se vjerovatno neda pomaknut, ali morate skupiti snage u glavi, 30 min svi možemo izdržati, zar ne?

Za današnji trening vam trebaju suspenzijske trake(TRX) http://www.youtube.com/watch?v=17ezuEbvIPI. Ukoliko imate neke komentare na videe općenito, postavite ih na mojem youtube kanalu ispod videa, da vam mogu odgovoriti. Savjetujem da stisnete subscribe na mojem youtube kanalu kako bi bili obavješteni svaki put kad stavim novi video. Isto tako na mojoj facebook stranici svaki utorak u 20:00h možete se družiti samnom 60 min na fitness pitanjima i odgovorima!

Ukoliko još niste posjetili sajt, šta čekate :)? Sve vam je na Hrvatskom jeziku i vrlo jednostavno i pregledno i šta je najbitnije besplatno tako da nemate isprika :). Savjetujem vam da prvo pročitate linkove Vizija i Čpp da skužite kako se služiti sajtom. Isto tako sve moje dosadašnje blogove možete pronaći pod linkom Blog. Današnji post možete naći dolje.

Upotrijebite korisno, izbacite nekorisno

Objavljeno 04.07.2012.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija