Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

3 trening rutine za ledeno doba

 

Pozdrav Fitovci

Prvo jedan savjet svima koji su na nekim restrikcijskim dijetama trenutno; Ako se ne želite razboliti povećajte svoj kalorijski unos dok traju ovi hladni dani. Vaše tijelo treba puno više energije da se zagrije nego kada je vani toplo, stoga i troši puno više kalorija. Iako sam možda nakratko razveselio sve vas koji volite jest junk food, ne uzbuđujte se prerano. Nisam mislio da sad trebate jesti pizze i slatko, nego samo pojačajte unos mesa, voća i povrća i riže, krumpira i sl. Strpite se i krenite od 3. mjeseca ako već idete na neke dijete, jer ovako ćete samo bit bolesni i nećete moći trenirati i izgubit ćete to malo mišićne mase što imate. Isto tako izbjegavajte alkohol, znam da mnogi od vas misle kako će vas ugrijati, ali vjerujte mi samo će vam povećati šanse da se još više razbolite! Znači vikendom umjesto 10 jegera ili votki popijte samo 1 :)!

A da vas ugrijem u ovo hladno doba snimio sam vam 3 trening rutine koje možete napraviti kod kuće za manje od pola sata. 

2 možete raditi bez ikakve opreme, cilj vam je napraviti ove 3 vježbe što više puta u 20 min, zapišite broj serija i napišite mi u komentaru ispod:

http://www.youtube.com/watch?v=G0PAT4Djofk&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=PEmLtoIWB4Y&feature=youtu.be

Za jednu vam trebaju 2 bučice, kutija za skokove(ako nemate možete raditi skokove iz čučnja) i šipka za zgibove, cilj vam je napraviti ove 4 vježbe 4 serija što prije, zapišite koliko vam je trebalo vremena za tih 5 serija i napišite mi u komentaru ispod. Da napomenem, ova rutina je za naprednije:

http://www.youtube.com/watch?v=SJiIoKTSbE8&feature=youtu.be

Objavljeno 07.02.2012.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija