Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Treninzi i report prehrane

Prvi tjedan je iza mene. Htjela sam pisati u pon, ali jednostavno nije se uklopilo u raspored. U more obaveza je teško uklopiti sve što sam zamislila, ali ipak uspjevam 90%zadanoga i odraditi. Treninzi su 100% odrađeni, prehrana  nije 100% praćena, praćena je 90% sa tim da sam u subotu izašla, pa se nažalost na meniu našlo i nešto neželjenog alkohola. No dobro, ned i pon sam odradila neku detoksikaciju, nadam se da me to ipak nije unazadilo.

Znači, unosila sam cijeli tjedan oko 1700-1800kcal, iz čisstih izvora, pratila  sam 90% jelovnik koji sam napisala  u prethodnom blogu. Pa čak i tu subotu je jelovnik praćen, jedino što je večer umjesto spavanja bilo "trovanje". Nedjelja je sukladno tome bila detoxx dan, pa sam jela banane, naranče i sl. do navečer, a navečeer sam paštu sa povrćem, šampinjonima i piletinom.

Ovaj tjedan sam si pojednostavnila  jelovnik :

dnevno pojedem oko : 3jaja, 200g posnog, 2mjerice wheya, 600g piletine ili 400g crvenog mesa, ribu jedem najmanje. Povrća hrpu, masti isto dosta a UH oko aktivnosti. Uglavnom je to 4-5 obroka.

Treninzi:

Prošli tjedan sam preskočila prvi trenning sa curama, ali sam odradila sama trbuh, noge i kardio. Drugi trening je bio u srijedu i radili smo milion presova, press striktni, press sa izbačajem, kosi bench i ravni bench, triceps. Uglavnom, dostaa ponavljanja i dosta velike težine za taj broj ponavljanja, od 10 prema 6. S tim da sam 6-ice na benchu radila sa 335kg, nakon sveg tog presanjja- jako sam zadovoljna bila.

Drugi trening je bio pull, milion pullova, što na spravi što sa šipkom, da napravimo kontru prethodnom treningu, bilo je to odmaah dan iza, tako  da smo umrle. Uglavnom gornji dio tijela je uspio biti potpuno šokiran u ta  dva treninga.

Treći trening je bio više kardio tipa, sve samo sa vlastitim težinama, kružni trening, najviše gađajući noge (sa svih strana ;) ) i izdržaji za core. Jedan laagano iscrpljujući trening, ali bilaa sam jako zadovoljna. Sve u svemu mislim da je bio uspješan tjedan.

Sama sam odradila trening na reformeru, pa ukoliko ne znate što je to ću priložiti fotkicu. Pozdrav do sljedećeg tjedna.

Objavljeno 11.12.2013.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji11komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji11komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija