Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Samo jedno razmišljanje.....

 



   Pred malo je jedna djevojka napisla blog, u kojem je pisala o uspjesima i neuspjesima o savjetima koji su po njoj bili loši i doveli je u lošije stanje nego što je željela. Recimo da je krivicu prebacila na druge, ako to tako možemo nazvati, upravo njen blog me naveo da napišem još jedan blog, vjerojatno jako sličan prethodnima, ali moram to napisati, jednostavno već danima razmišljam o tome. 
    Nedavno sam se čula sa prijateljicom, pričale smo o defki i vježbanju ... o ovom ljetu i kako je preko ljeta teško se odreći neke hrane, te kako je pročitala negdje, rečenicu, ne znam od koga,a  mislim da nije znala ni ona ; "Žaliti ću svaki dan u životu koji sam provela na dijeti!" Ja sam na još jednoj definiciji, odlučna u skidanju 10kg, što je vjerojatno i više nego što trebam...ali to je moja odluka za sad, a onda ću graditi dalje šta trebam...
 I sad govorim ja o tome, na ovaj njen citat ; ok je sve to...ali ja moram biti zadovoljna sobom... I onda me pitala...a kad će to biti?  I šta sam joj odgovorila? Ne znam! Jer ja ne znam kad će to biti, znam da vrijeme leti, znam da postajem drugačija, psihički i fizički, znam da svaki dan bez neke aktivnosti je ko neki bezvezan dan, znam da razmišljam što jedem i kad jedem i svjesna sam da većina ljudi tako ne živi i ne funkkcionira. 
    Vježbam jer uživam u tome, jedem ovako jer želim biti jaka, zdrava i lijepa... Hm... ljepota... što je to uopće? Jednima sam super... drugima nisam još ni blizu dobroga... jedni mi kažu da sam mišićava...a drugi da sam "mlohava" ?
 I sad..u moru informacija, sa interneta, tv-a, novina, od poznanika, prijatelja...koju izabrati? Čega se držati?

     Sad ću se vratiti na razlog pisanja bloga, i na onu djevojku koja je u drugima tražila razloge "neuspjeha" i loše savjete kao razloge šta prije nije uspjela. Nebi to tako rekla ni gledala. Sve u životu nas gradi kao osobe i greške i dobri rezultati. Iz svega se da nešto naučiti, a ono što je najbitnije je j cilj i t želje.... moraš naći što želiš i ka tome ići... kako u fitnessu...tako i u životu... jedno je sanjati...a drugo je živjeti svoj san....

    Od  nedavno sam shvatila da više ne vježbam samo da bi bila mršavija, iako to traje već duže, ali nisam o tome razmišljala. Da to što sam aktivna mene čini energičnijom, sretnijom, optimističnijom, spretnijom i da se  ja, koja nikad nisam bila sportski tip,  mogu svrstati u sportske tipove...how cool is that... a dobar izgled... to će doći u skladu sa načinom života.


    Znam, svega sam sada ovdje nadrobila, ali imala sam potreb
ove misli podjeliti sa vama fitovcima. Stoga učite, čitajte, vježbajte i probavajte, ali prije svega, nastojte u svemuu tome i uživati, jer inače je to samo mučenje.



















Objavljeno 08.08.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji8komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji8komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija