Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Preobrazbe......

    Napokon je došlo toliko očekivano  ljeto, da imam više slobodnog vremena, da mogu nesmetano provoditi vrijeme vani, da mogu treninge posložiti kako mi odgovara, da mogu odmarati kad treba.... weeeeee..... No to nije razlog zašto pišem ovaj blog, razlozii su mnogi, najviše su topostovi nekih djevojaka koje u 3mjeseca misle da će dobti tijela iz snova, a još su to photoshopirana tijela.     Moj put je krenuo sad već prije 5godina, i tako mi se to u isto vrijeme čini i puno i malo, prošlo je ko za tren, a 5 godina je dosta dug period. Kad se pogledam u ogledalo, vidim najčešće mane, što trebba mjenjati, na čemu još treba raditi, ali ipak u onim rijetkim trenucima pogledam se i vidim novo tijelo, nesavršeno i savršeno u istom trenu, sa manama i vrlinama. Napravila sam puno, iako to ponekad ne želim priznati ni sebi. 

    Ne, nisam savrršena, da, imam pokoju striju, imam i još nešto cellulita, i koža mi nije zategnuta kako bi ja to htjela, ali izgledam puno puno bolje nego pred pol godine, godinu, a onih 5...to više nisam ja...

    Zašto ovo tipkam? Radi sebe ne, jer ja ću svejedno biti u depri pred pms, ili kad ssljedeći put budem totalno prazna i bez UH, i ljuta na ccijeli ssvijet  jer sam vodena i debela, a opet ću biti sretna kad mi prodavačica da tam neki mali broj majice, hlača ili haljjinice koju ću skeptično ipak probati i zaključiti da stanem u to, pišem ovo radi svih onih koji misle da će za 3mj, ili pola godine postići look sa plakata... Nažaalost...to tako ne ide... ali zaa 3mj ili pola godine ćete izgledati bolje, jače, biti ćete sretniji i imat ćete razloga za naprijed. Ovo je proces. Preobrazba traje, i gusjenica mora proći fazu kukuljice da bii se pretvorila u leptirra... a kukuljice uopće nisu privlačne ..... ;)

       

Objavljeno 29.06.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji7komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji7komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija