Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Djevojka od milijun dolara....

Sjećate se toga filma, jedan od rijetkih na koji plačem i kad nisam u pms-u, ali opet motivira  me ko rijetki. Tolila volja, upornost, snaga i ljubav koju je glavna junakinja tako dobro prenesla na filmsko platno mi unosi totalno nadu u to da ću i ja uspjeti u svom naumu. Nadam se sa ipak sa ružičastijom budućnosti.

Nisam u 20-tim, na pragu sam 30-toj, a opet izgledam i osjećam se bolje nego ikad prije, i nadam se da će 30-ta biti još jedna godina u kojoj ću izgledati mrvicu bolje nego sada. Ne, nisam uobražena, samo sam realna. U 20-tim sam bila debeljuca, nezainteresirana za bilo što što se tiče dobrog izgleda, ali jako zainteresirana za dobru zabavu i nezdrav život, što je mene kao endo koštalo velikog viška kg. I to mi tad nije bilo bitno. Sve dok se jednom nisam probudila i rekla...dobro...pa šta nije više dosta. ono, ne moraš ti uvijek biti ona debela. I nisam više. Ok, nisam ni ona mršava, ali sam sada normalna cura, žena. I to je bio nekakv cilj. sad su ciljevi malo viši, i sad mi motivacija mora biti još veća i jača.
Najteže je naći prave razloge zašto da ne pojedem ručak koji svi jedu, zašto bi se odrekla kolačića i čokolade, te zašto da ne pojedem taj hamburger kad ga jede cijela ekipa. To mi prije nije bilo ni najmanje teško, dok sad nalazim u svojoj glavi, pa neće te ubiti jedan hamburger, kolačić, pizza cut...
I neće. To je istina, Ako želim ostati na ovome, to si mogu priuštiti, no ako želim ići naprijed, jednostavno, to su namirnice koje bi trebale vrlo rijetko upadati u moj jelovnik, koliko god mi to bilo teško za priznati. No, kad nađeš dovoljno dobru motivaciju, onda i to možeš. A sad sam ju našla. Uglavnom, što želim reći, ukoliko si ne odredite prioritete i ciljeve, jako ja lako skrenuti sa puta, i malo pobrat koji cvjetić ili jagodicu sa strane puteljka, no...kad ste si odredili cilj, puno teže je odustati i skrenuti, no ok...tu i tamo koja fina zrela jagodica... to i nije toliki grijeh.

Tako da eto, odlučila sam i ja biti djevojka od milijun dolara. Znojiti se na treninzima i slušati trenera, biti svoja trenerica i boriti se najbolje što mogu protiv neprijatelja koji je ona druga djevojka. Koja voli provode, dobru hranu, cugu i boli ju briga kako izgleda. A vrlo često se probudi u meni. Ko mali vrag na ramenu. No, imam ja i svog anđela. Eto nisam dugo pisala, a sad sam se raspisala kao velika. Nakon ovoliko motivacije ja idem na trening, a nadam se da će i netko od vas poželjeti isto. 

Objavljeno 12.12.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji7komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji7komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija