Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Definicija 2013-2014.

Najprije želim pozdraviti i ispričati se poznatim fitovcima jer sam odavno obećala blog, a nikako ga nisam napisala. Zanemarila sam forum. Zanemarila sam pisanje tu, a i općenito bavljenje radom koji zahtjeva sjedenje, tipkanje i čitanje. Mogla bi imati 1000 isprika, ali ne volim isprike, ni kod drugih ni kod sebe. Na kraju, kad želiš, uvijek nađeš razloga, kao i kad ne želiš. Uglavnom, blog pišem iz razloga što ću krenuti na defku i želim to evidentirati, pratiti i zapisati da bi kasnije mogla izanalizirati. Ukratko ću dati sadašnji report i planove u današnjem blogu, a u sljedećem ću napisati realne podateke, mjere, hranu,slike i sl.

Uglavnom, zadnjih 3 mjeseca sam podugnula kcal, jedem oko 2000 kcal, održavam kilažu, čak mislim da sam uspjela dobiti nešto mišića i čvrstoće koju mi je jako teško postići, što zbog velikog viška kg koji sam imala pred par godina, što zbog hormona.A, da, trenutno sam na 50mikorograma eutiroxa, i sljedeći tjedan vadim hormone, pa i te nalaze budem objavila. Osjećam se puno bolje, puno manje varijacija u kilaži imam i puno više energije nego prije, a što je najvažnije, puno manje promjena raspoloženja.

Moj cilj je izgubiti jedno 5kg masti do ljeta 2014.g. Dobiti na čvrstoći mišića i što je moguće više zategnuti kožu. Ako bude potrebno, spremna sam i na estetski zahvat radi toga, no o tome kad skinem ciljani broj kg. Želim biti mišićavija i zategnutija, ciljana kilaža je 65, trenutna je 72-74. ovisno o hrani ili danima ciklusa. Mjere su pak bolje nego prošli ciklus, iako je kilaža tek nešto niža. Što bi značilo da sam ipak nešto mišićavija.

nije moja slika, razlika je u boji kože jel :)))

 

Trenutni cilj je smanjiti kcal na 1800kcal, treniram 3x tjedno u teretani, sa nekoliko cura i imamo trenera (koji je poznavaoc fitnessa-pojedini fitovci ga poznaju) u kog imam potpuno povjerenje, 4x tjedno body tehnika, i trčala sam do prije mjesec dana, sad nisam stizala, ali kardio planiram ubacivati, ako ništa barem nakon treninga utezima. Definitivno znam da moram. Ne želim ići ispod 1600kcal jer mi to niti posao ne dozvoljava, a i jednostavno nisam tip koji može biti gladan. Prehrana će biti klasična bb, možemo to tako reći, low carb, puno proteina jedno 150-200,80 do 100g Uh u dane sa treningom, i do 50g M, plus povrće (ne računam kcal iz povrća) od dodataka ću koristiti whey, vitamin C (2-3g) i Mg ujutro 500mg i navečer 500mg, a eventualno ću ubaciti koffein ako osjetim pad snage.

 

Cilj ovog bloga je uz motiviranje same sebe, motiviranje barem još nekoga od fitovaca, a također želim moći praditi svoj napredak kroz sljedećih 6-8mj, i imati ga evidentiranog. U pon ću postaviti slike, mjere i jelovnika za taj tjedan. Mjerenja planiram raditi svaka 2. tjedna, što ću također evidentirati na blogu.

 

Budite mi fit, veseli i zaljubljeni....

Objavljeno 30.11.2013.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija