Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Malim koracima naprijed*MOGU*HOĆU*MORAM*

Evo dragi moji, hvala svima na podršci.. Znala sam da san učinila super potez kad sam se priključila ovoj stranici... U svoju svakodnevnicu sam uvrstila čitanje savjeta- tako da doslovno svaki dan sdođem ovdje i na još par stranica čitat malo i uživam.Ja se još dobro držim što se prehrane tiče, disciplinirana sam. Nemam podršku mame jer kao: "Mogla bi ti malo kruha i mlika jest, preslabo ti jedeš!"Žena ne shvaća da zbog kruha i drugih gluposti kao što je pohano- sam i došla do ovoga. Ona bi najradije pohala jer joj je to brže- al evo ja ju svaki dan spriječin u naumu i kazem da radije skuha, umisto prži.. Već joj idem pomalo na živce- al ja san svoje rekla i zacrtala. Ja ju ni ne slušan- nek ona misli šta oće- al hranim se zdravije nego ikad, osjećam se energično, ma sve 5 :) Jer ne smin imat kompromise- čim jedan dan krenem se pravit blesava i jest prženo- onda ću još jest smeća,pa još i vratit se na staro.Zato sam rigorozna i ustrajna... Šta se prehrane tiče super sam, stvarno kad god dođem u iskušenje kažem sebi: NE ISPLATI SE! Nema dovoljno zdravih sastojaka, kasnije češ se osječat loše!Malo sam zeznula s vjezbanjem- tu kaskan i moran podebljat!!!Inaće shema je ovakva: kroz jutro voće, ručak, međuobroci su povrće+proteini.. sve kuvano.. s minimalnim unosom masnoće.. večera obavezno proteini (posni sir, jogurt, šunka u ovitku ili pureća salama)Dakle voće se ne smi jest navečer- što nisam znala, pa eto i to san korigirala!! Jedem sve sa srednjeg tanjura, sa desertnom Vilicom/žlicom!!
:)Pijen zeleni čaj, vodu, limunadu natašte.Gledala sam i neka motivacijska videa, pa ću ih podijelit s vama...

https://www.youtube.com/watch?v=4aImann59h8

https://www.youtube.com/watch?v=4RDbaSYheBs

Hvala svima na potpori.. ja evo umotana u anticelulitno blato, zamotana u plastičnu foliju.. pijuckan zeleni čaj..ljubim vas sve.. a ujutro trening- ne smin to zeznit!!Odlučila sam svako jutro niza skale s 9tog kata- brzim hodom 2km, na povratku jogging 2km- uza skale do 9kata trčat! U 7mj. kupujen bučice od 1kg i od 2kg.

=) javim vam se za tjedan dana sa raportom vezano za vjezbanje (to mi je motivacija da vjezban ovi tjedan- jer se stvarno osjecan bzvz kad napisen da nisan bas vjezbala :// pa cu se potrudit sto vise =) )

Objavljeno 21.06.2014.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija