Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

U drustvu je lakse, lepse i zanimljivije.

Vec par nedelja stojim u mrtvoj tacki i slabe motivacije sto se treninga(posebno kardia) tice, kad pre nedelju-nedelju i po spontano dodje do toga da se dogovorih sa deckom da idemo na trcanje, bajdvej razgovor koji je isao tokom :  - E, ajmo na trcaje sutra.- E, ajde!

U tolikoj sam kolotecini bila kad sam pristala bez pogovora na trcanje - koje inace ne podnosim :D I tako mi krenusmo, misleci da ce to biti neko lagano trckaranje od pola sata na trim stazici, oko nje, uz eventualno neke vezbice posle, medutim to se sasvim spontano i lagano razvuklo na trcanje u cugu kroz neke nenormalne sumske terene, uzbrdonzibrdouzbrdonizbrdo - vremenski nemam ideju koliko je sve to trajalo, meni se cinilo kao vecnost, haha. Kad posle zasednemo na mapu i skontamo kojim smo putem isli i sracunamo - dobrih 4 km ukupno, bez stajanja i to ne bas malim intenzitetom, tj svakako ne onim preporucenim za dugo trcanje :D Barem je moj puls govorio da nije bas lagano, haha, nije mi bilo bas svejedno celim putem - jer sam pratila ovog manijaka koji je svo vreme bio ispred mene, koji takmicarski trenutak :D No, cudno je bilo kako se to samo spontano odvijalo u ''ajde jos malo'' pa ''jos malo'' pa ''jos par metara'' i ''jos par metara''...I koliko shvatam da u zovotu ne bih toliko pretrcala da se nisam vukla sa nekim(on mene a ja njega).
Doduse, 4km i nije nista spektakularno, ali obzirom da mi je zadnje trcanje bilo pre godinu dana i obzirom koliko ga ne volim...To je jos i USPEH! :D Posle toga ono sto sam uvek htela da probam - Vezbe snage u PRIRODI! :)) Ono, zgibovi, sklekovi na klupici i propadanja(kojih mogu da uradim citavih komada 4 samostalno, hahahaha, a zgibova nijedan sama, tu mi jos uvek pomazu, al' barem sam probala! :)
Mada je veci uspeh bilo mrdanje sa te mrtve tacke i ubacivanje neceg malo novog u rutinu i izlazenje iz kuce...I jos uz dobro drustvo..definitivno dobra zabava i dobar trening...Dobro ajde bas dobar, ali definitivno bolji od nemanja treninga i smanjene fizicke aktivnosti od koje sam patila u poslednje vreme :) A i od tada se vratih malo u formu i rutinu sto se treniranja tice.
Taaaako da, ako imate pad u motivaciji, volji, rutini, ulenjili ste se, zasitili, stagod...Kvalitetnu osobu pod ruku i napolje, garantovano ce se neka aktivnost izroditi iz toga! :)

Objavljeno 08.09.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija