Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Kakaaaaav treeeening, sreca sreca radost!

I taaaako se ja vratih sa mora nazad u salu i na probe posle malo jace pauze od 10 dana i 4 propustena treninga (odnosno dve propustene probe i dva kondiciona treninga), sto mozda ne zvuci puno ali ufff, za igranje je to sasvim dovoljno za jedan korak unazad! I tako stigoh tacno na vreme za intenzivno spremanje za neko vazno takmicenje u Oktobru, sve mora da bude pod konac, svi bi da ucestvuju na takmicenju ali ne mogu svi, pravi se izbor, izlazi se pred kompetentne sudije, mora se navezbati... I tako pocinje o-dvaljivanje od treninga, sto radi usavrsavanja sto radi selekcije.
Vec na pola treninga od sat i po sam se cedila, driblanje najgore, tehnika-kondicija-tehnika-kondicija. Naizmenicno. Skakanje, skakanje i JOS skakanja!
I tako primer jednog driblanja : Prosla 2 minuta igranja koliko traje jedna rutina da je tako nazovem( u ovom plesu na takmicenjima tradicionali se ne smeju izvoditi duze od 2-3 minuta bas zbog fizicke zahtevnosti, iscrpljuju ). Cujem trenericu : ispocetka! Pauza traje koliko joj treba da premota muziku unazad.
Zavrsava se drugi krug od po dva minuta, cujem dobro poznat glas : jos jednom, druga noga! Pauza - 30 sekundi maksimalno. Ponovo ista rutina, druga noga, dva minuta...Kolena vec klecaju(ne od zaljubljenosti!), cujem glas ponovo : Ispocetka, oba koraka, obe noge! Sesti minut igranja a iza mene kljuca glas u glavu : podigni nogu, sutni se pozadi, noga iznad kuka, otvori poziciju...A ja se jedva odignem iznad zemlje, papir da mi ne prodje ispod nogu koliko sam umrla, ne secam se kad su mi zadnji put noge bile toliko teske!
I tako ceo trening, sa eventualnim pauzama od po minut maksimalno, za istezanje.
Ali kaaakav je to trening bio!!! Koje trcanje, koji Insanity, koje plivanje! Ne secam se kad mi je zadnji put bio ovakav trening na probi i bas bas mi je falilo! Sat i po treninga i barem 20 minuta temeljnog istezanja posle, osecaj neprevazidjen, obozavam kad se doooobro zagrejem i dobro istegnem na kraju! Mazohista sam, sta cu, ali stvarno volim kad se tako ocedi sa mene ! 
Ovog puta nisam mogla da ostanem jos pola sata iza probe po obicaju da skakucem jos malo jer su me poceli hvatati grcevi u misicima, sto je kod mene znak da sam se izmorila i da je trening bio intenzivan, a ufff koliko mi se ostajalo! Nadam se da ce nam malo duze treninzi ostati ovakvi, ako ovakvi budu - nijedan drugi kardio mi vise nece trebati! :))
Jaaaoj i posle kad mi kazu da ovo nije SPORT... Ima da ga utepam! :)) Best...cardio...ever 
I taaaako, glup blog al' morala sam da podelim tu euforiju i kolicinu adrenalina posle takvog treninga!





Objavljeno 07.08.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija