Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Recovery week

Kao što već znate - vježbam sa Insanity programom :). Vrijeme je proletjelo otkad sam skinula te videe i otkad sam počela vježbati - vježbam već punih mjesec dana :). A to samo znači da sam završila prvi mjesec Insanity treninga :).

Rezultati? Ne moram vam ni pričati o tome kako se dobro osječam prije, poslije i za vrijeme treninga :). Prštim energijom, a moje tijelo svakim danom izgleda sve bolje i bolje. Pa čovječe, ja imam guzu (i to jako dobru guzu, ako smijem primjetiti) ;). A to sam postigla sa ovim vježbama :). Noge su čvrste i biti će još čvršće... Gornji dio tijela (koji mi je slabiji) je sve jači i jači, makar još uvijek dobivam muskulfiber nakon vježbanja, ali tako i treba biti, zar ne? :) Sve u svemu - napredujem i to jako dobro :). Ne moram vam ni reći koliko sam sala skinula sa trbuha :). I to još uvijek nije to, ali idem sve sretnija i sretnija dalje i radujem se svakoj novoj vježbi :).

Odlučila sam vam malo pojasniti i predstaviti vježbe u prvom mjesecu:

Shaun T koristi aerobne i anaerobne intervale u ovim kondicionalnim vježbama za cijeli tijelo kako biste izgradili svoju "fitness bazu":

FIT TEST - test koji se radi svaka dva tjedna. Sastoji se od najosnovnijih vježbi i na taj način vidite koliko ste napredovali kroz tjedne (radi se oba dva mjeseca Insanity treninga)

PLYOMETRIC CARDIO CIRCUIT - skida salo sa vašega tijela sa eksplozivnim kardio intervalima (trajanje: cca. 40 minuta)

CARDIO POWER&RESISTANCE - postanite snažni i fit uz maksimalni intenzitet intervala snage, izdržljivosti, napornih sportskih vježbi, treningom skočnosti (plyometric trening) i sve to bez utega (trajanje: cca. 40 minuta)

CARDIO RECOVERY - nemojte se nadati - ovo nije oporavak kakav ste očekivali. Ali pomaže da se vaše tijelo oporavi i pripremi sa još Insanity vježbi (trajanje: cca. 30 minuta)

PURE CARDIO - intenzivni i ekstremni kardio do kraja - bez ikakvog odmora (trajanje: cca. 40 minuta)

CARDIO ABS - jako intenzivne vježbe za cijeli trbuh sa puno znoja (trajanje: cca. 20 minuta)

*PURE CARDIO i CARDIO ABS se rade u istome danu.

Eto, nadam se da sam vam uspjela pobliže objasniti kako izgleda prvi mjesec Insanity treninga :). I definitivno je INSANE :).

Voljela bih reći kako mi je sve lakše i lakše vježbati - ali je upravo suprotno; sve teže i teže i napornije su mi vježbe, jer sada znam kako se pravilno izvode vježbe i mogu sve više i više. A i srce se naviklno na takav intenzitet, pa mi je i puls smireniji nego prije :). Kako god bilo - u svakom treningu prolijem podosta znoja :).

A sada mi slijedi RECOVERY WEEK. Kroz cijeli tjedan radim istu vježbu:

CORE CARDIO & BALANCE - koristite ovu vježbu jedan tjedan prije nego što počnete sa drugim mjesecom Insanity treninga (trajanje: cca. 40 minuta)

Tako da sljedeći tjedan (počevši od sutra) radim ovu vježbu kroz šest dana :). Stvarno se nadam da će me to pripremiti za drugi mjesec, jer tek u drugom mjesecu počinje pravo vježbanje, ovo je bila samo priprema xD. Sve me strah kako izgledaju vježbe u drugom mjesecu, ako su u ovom mjesecu bile samo priprema, a ja bi umrla svaki put, hehe :).

Eto, malo sam se raspisala, ali never mind ;). Mislim da ću u sljedećem postu govoriti malo o tome na čemu se temelji Insanity program prehrane, kako se hraniti dok vježbamo i sl. stvari vezane za nutricionizam :).

Objavljeno 18.04.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji49komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji49komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija