Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

komad misli

Pozdrav i puno poštovanja svima koji ovdje pišu, čitaju, podržavaju, "vise"...

Aktivna sam osoba, volim kretanje, sport, zdravu prehranu i sve to:) Znam da ne vjerujete kad čujete ali istina je- imam ogromnu sklonost debljanju. Dugo nisam znala objasniti sebi zašto i pročitala sam neke članke o tome kako to ima veze sa debljanjem u pubertetu (dakle, koliko se masnih stanica stvori tada). Imala sam problem u pubertetu sa naglim debljanjem, to sam riješila ali i opet me hvata nakon 10 godina... Vi koji imate problema sa viškom masnog tkiva shvatit će te koliko je frustrirajuće imati hrpe i hrpe sala a biti aktivan... 

Prestala sam pušiti prije godinu dana i kile su buknule. Meni se čini da je preko noći, nisam primjetila:) Imala sam 2 godine pauze što se tiče fizičke aktivnosti (pritom ne mislim na povremenu vožnju biciklom, hodanje, povremeno trčanje, ples, aerobik...to je sve bilo pomalo ali ne dovoljno i kontinuirano) I sada sam ogromna.

 Dobra vijest je da imam snage i nešto kondicije. Intenzivno treniram od veljače i zaista se genijalno osjećam. Inače se hranim vrlo zdravo već 10 godina. Dakle, integralna tjestenina, riža, povrće, voće, piletina, puretina, posni, tuna, maslinovo, alge, quinoa, lan,orašasti plodovi, bez šećera(ok, to nije bilo kontinuirano heheheheh)i tako dalje...Primjetila sam da sam počela pretjerivati u količini pa sam to smanjila.  NE jedem čokoladu, sladolede, kekse, ništa od toga ali SIR SIR mi stvara probleme :) :) 

Rezultata nema ali prošlo je samo 2 mjeseca od fokusiranog treninga. Čitam kako puno ljudi ima jako brze rezultate pa se rastužim ali idem dalje jer ovo je životni izbor a ne tromjesečni hir. 

Frustrirajuće je kad vidiš kako je genetika, priroda, odgoj što ja znam...nekima olakšao put što se tiče tjelesnog izgleda i forme, ali što je- tu je!

Voljela bih imati on-line potporu i savjete od vas, neću stavljati fotke, nije mi neugodno već iz drugih razloga :)


Trenutno imam 80 kila a prije 2 godine sam imala 65, što mi je najbolje, ali i 70 je ok:):)  Mjere ću postaviti ovaj tjedan.

Hvala unaprijed na potpori, savjetima, komentarima...

Sretno!

Objavljeno 29.04.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija