Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

AKO MI JOŠ NETKO SPOMENE "DIJETU"POJEST ĆU GA:)

Mnogi su ovdje o tome pisali zadnje što sam vidjela je izvrstan post https://www.fitness.com.hr/blog/Program_prehrane/Recite_NE_dijetama___.aspx
i vjerojatno svi na fitness.hr znaju ali ne prođe dan, dva da mi netko u razgovoru ne spomene neku novu dijetu za koju je čuo/la, na kojoj je i,u zadnje vrijeme( jer sam se ja vidno udebljala) KOJU BI JA TREBALA PROBATI. Moram si negdje dati oduška grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne želi čuti za novu '3kupusa1banana' dijetu ili 'materijaliziraj hranu mislima', 'skupljaj bodove', 'jedi samo rajčicu', 'ne jedi ništa'(?!!?),'gledaj u sunce'(to mi je još najlogičnije) itd.itd. Hvala Bogu da je UN dijeta izgubila na popularnosti, no nedavno sam čula za naranča dijetu:) To valjda kako treba koji proizvod očistiti s polica- hm, kiwi nam je počeo truliti- kiwi dijeta:)

Odlučila sam se za "dijeta-dijeta"; pazim da ne jedem po nekoj od dijeta!

Sada ozbiljno, razmišljajući i konzultirajući se sa nekim ljudima, odlučila sam ipak provjeriti malo hormone i posjetiti nutricionistu, jer mi se čini da je problem mog zaista naglog debljanja ipak negdje drugdje. Ali od treninga ne odustajem, krenula sam zbog alarmantne kilaže a sad sam navučena:)

Što vi kažete, koje su "izvrsne" dijete sada popularne, izluđuje li vas priča o tome kao i mene?

Pozdrav!

Objavljeno 09.05.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija