Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Osvoji kotizaciju: U formi uz Rio Mare 3. Parenzana Marathon!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Trčanje je posljednjih nekoliko godina postao svojevrstan trend, mnogi su se zaljubili u ovu aktivnost koja pokreće sve mišiće u našem tijelu i donosi brojne dobrobiti za duh i tijelo. No, mnogi rekreativci s vremenom pomiču svoje granice, a jedan od ciljeva im je – istrčati barem polumaraton.

Ove subote održat će se upravo jedan od najomiljenijih, kako rekreativcima, tako i aktivnim sportašima – Rio Mare 3. Parenzana Marathon. Riječ je o utrci koja povezuje Hrvatsku i Sloveniju, a mnogi ju smatraju jednom od najljepših zbog nevjerojatnog krajolika kroz koje rute prolaze. Naime, svi oni koji su se prijavili ili oni koji se planiraju prijaviti u zadnji tren, mogu izabrati rutu ovisno o svojim mogućnostima, željama i ciljevima.

Parenzana Marathon

Rio Mare 3. Parenzana Marathon započinje u Istri, točnije u Kanegri, dok trkači u cilj utrčavaju u Portorožu, u Sloveniji. Trkači mogu izabrati hoće li trčati stazom duljine 6, 13 ili 21 kilometar. Duže dionice,  moguće je otrčati u timu. Tako u utrci od 13 kilometara mogu zajedno sudjelovati dva natjecatelja, a u utrku duljine 21 kilometar, moguće je otrčati u timu od dvoje ili troje ljudi. Osim probijana vlastitih barijera, Rio Mare 3. Parenzana Marathon već tradicionalno nudi sjajna druženja, ali i brojne benefite za trkače i goste maratona.

Uvodni trening, odnosno zagrijavanje prije samog maratona, predvodit će priznati kondicijski trener Mario Mlinarić. Svi trkači koji se prijave za sudjelovanje dobit će i majicu utrke, vrećicu s poklonima, medalju na cilju, osiguranje za vrijeme maratona, medicinsku pratnju, voće, vodu i sportske napitke te obrok na cilju koji će prirediti Rio Mare. Kako su nam otkrili, bit će to ukusan i svjež obrok koji će trkačima povratiti energiju, a kojeg će moći konzumirati bez trunke grižnje savjesti.

Naime, Rio Mare Natura iznimno je ukusna  tunjevina vrhunske kvalitete u potpuno prirodnom soku. Nježna, a čvrsta. Sočna, u samo kapi vode. Rio Mare pobrinut će se i za one koji svoju omiljenu tunu ipak više vole uz maslinovo ulje. Rio Mare Leggero dolazi tek s kapi maslinovog ulja čime mu je sadržaj masnoće smanjen čak 60 posto. Uostalom, kušat ćete! Vidimo se u cilju! I svakako ponesite valjane osobne iskaznice, trebat će vam za prelazak granice.

Trkači koji pošalju najzanimljiviji odgovor na pitanje „Zašto bi voljeli sudjelovati u Rio Mare 3.Parenzana Marathonu?“ i pošalju odgovor na [email protected] do 25. travnja 2019. do 12 sati, mogu osvojiti tri kotizacije za po jednog člana za polumaraton.

*Obavezno je u naslovu maila navesti „fitness“ te u tekstu maila svoje kontakt podatke.

Objavljeno 24.04.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!