Jutarnji nabujak

 jaja

Sigurna sam kako smo svi mi, u želji za dobrim fit izgledom, ipak barem jednom pomislili “opet ta jaja” prije pripreme najvažnijeg obroka u danu - doručka. Ako izuzmemo činjenicu da su jaja bogat izvor proteina i da nas drže sitima dugi niz sati, mogu postati dosadna ako ih uzmemo zdravo za gotovo. Nakon tjedan - dva simpatičnog, ali strogog režima prehrane koju sam dobila na služenje od svoje trenerice postalo mi je jasno kako se moram poigrati namirnicama i njihovom pripremom ako ovo želim pretvoriti u stil života, a ne samo još jednu propalu dijetu.

jaja

 

I tako je krenulo… Dijeta je postala dragocjeno vrijeme provedeno u kuhinji iz koje su počele izlaziti fine stvari, koje uz to što čine da se okusni pupoljci smiju, imaju za posljedicu i zadovoljni smiješak pri pogledu u ogledalo. Plan prehrane ostao je u okvirima zadanog, s tek ponekim izmjenama koje  čine da se osjećam slobodno. A svi dobro znamo kako je osjećaj slobode ključan za uspjehe, naročito one najteže! 

Kakav ti je post? 
bila sam kod nutricioniste ,sad sam na nekoj dijeti pa gledam sta mogu uklopiti sta se slaze,imate dobre recepte ali ja dok se ne zavrsi ta dijeta nemih prekrsila pravila,ali ponesto zapisem pa cu kasnije pripremati.Hvala u svakom slucaju i pozdrav!
Brankica01
11.07.18. u 16:07
line
Ako smijem pitati, o kakvoj dijeti se radi i što od ovih sastojaka krši pravila iste? :)
Gym_girl
12.07.18. u 14:04
line
2 Komentara
Zadnji postovi od sit_nica:
  • Voćni tart bez glutena, šećera i mlijeka x 11
    Prije nekoliko dana dobila sam cijelu kilu organski uzgojenih borovnica na poklon, a sa zadnjih par grama odlučila sam napraviti mali eksperiment. Osim što je puno glutena i alergena, kao i kalorija, rafinirano pšenično brašno postaje sve dosadnije i dosadnije pa mu pokušavam pronaći alternativu u gotovo svakom receptu. Svijet slastica prepun je tartova i pita kojima je teško odoliti, naročito ako su kombinirani s voćem za vrijeme ljentih mjeseci, ali jako je teško postići teksturu i prhkost koj...
  • Čarobnica na žlicu x 7
      Misli o juhi sigurno vas usmjeravaju prema obiteljskom stolu nedjeljnog ručka, dok iščekujete drugi slijed i zapravo uopće ne pridajete pažnju toj tekućoj okrijepi. A što ako bi vam rekli da je juhom najbolje započeti dan? Ponekad nije dovoljno promijeniti samo način prehrane,odnosno namirnice kojima baratamo, već je potrebno promijeniti i cjelokupni pristup hrani kako bi izvukli ono najbolje iz nje i esencijalno za nas. Način pripreme obroka prvo je skretanje ka boljem zdravlju, a razmišlj...