Pripremite:
5 žlica sitnih zobenih pahuljica
1 žlicu lucuma praha
2dl bademovog mlijeka ili mlijeka po izboru
1 žličicu kakao praha
nekoliko usitnjenih zrna kakaa
prstohvat cimeta
4 žlice očišćenih ribizla
Pomiješajte zobene pahuljice, kakao i lucuma prah. Dodajte komadiće zrna kakaovca. Ako nemate zrna, upotrijebite malo više kakao praha. Prelijte toplim mlijekom, ostavite da stoji dok pahuljice ne omekšaju.
Ribizle očistite uz pomoć vilice. Primite grozdić pa s njega vilicom povucite bobice. Umiješajte u pahuljice.
Objavljeno 22.06.2015.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija